Sayfalar

5 Ağustos 2011 Cuma

Muscle Girl: Hong Gi'den mini bir drama^^

selamlar^^ ben döndüm.. kısa bir memleket gezisinden sonra yine buradayım. temiz hava, bol güneş, akrabalar, dedikodular falan derken geçiverdi zaman.. döner dönmez ilk yaptığım şey Muscle Girl'ü izlemek oldu. malum uzun zamandır tamamlanmasını bekliyordum, sonunda izledim :)



Muscle Girl'e dizi demek abartı olur, kendisi bir mini drama. her bölümü 20 dakika olmak üzere toplam 10 bölüm. biraz kısa, nasıl bitti anlamadım. ama güzel, tadında bitmiş, Japon dizileri genelde böyle oluyor zaten, bir anda bitiveriyor. Muscle Girl hafif, eğlenceli bir dizi izlemek isteyenler için ideal.. ben oldukça eğlendim, hele 8. bölümde birden karşıma Oh Won Bin çıkınca gözlerime inanamadım, sevinçten dört köşe oldum :) misafir olarak da olsa onu bir dizide görebilmek beni çok mutlu etti.. neyse ondan daha bahsedeceğim :)

dizi genel olarak bir anime tadındaydı. jestler, mimikler, karakterler animeden fırlamış gibiydi. bir yanda iyiler, diğer yanda kötüler.. kendimi Power Rangers izliyor gibi hissettim. ama Hong Gi'nin tatlı mimikleri olaya girince insan ne olursa olsun izliyor, sorun yok :) önce dizinin konusundan bahsetmem lazımdı sanırım yine sondan girdim :) neyse, Shiratori Güreş Salonu'nun sahibi ölür ve salon kızı Azusa'ya kalır. salonda bayan güreşçiler ve bir hakem çalışmaktadır ve salonun yüklü borcu bulunmaktadır. çok önemli maçlarının olduğu bir gün hakemleri arkasında bir istifa mektubu bırakarak ortadan kaybolur. hakemi aramaya çıkan Azusa Koreli popstar Ji Ho'yu (Hong Gi) hakeme benzeterek ona saldırır. onun aradığı hakem olmadığını öğrenince çocuktan o günlük hakemleri olmasını ister ve Ji Ho da kabul eder.. bu arada Ji Ho Japonya'ya arkasında bir not bırakıp kaybolan annesini aramaya gelmiştir. böylece olaylar gelişir.. buradan itibaren azıcık spoiler verebilirim.. izlemeyenler son paragrafa geçebilirler :)



işte Ji Ho ve hakem kıyafeti. çocuk hakemliği de benimseyiveriyor hemen, zaten Azusa ve güreşçi kızlar pek bir seviyor kendisini. Hong Gi sevilmez mi ama, o tatlı mimikleri, göz kırpması falan.. bu arada oyunculuğunu da bayağı geliştirmiş, You Are Beautiful'daki tatlı sevimli oğlan rolünün yanına burada duygusal, hüzünlü oğlan rolünü de katıvermiş, iyi olmuş iyi :)



bu kızlar da Ji Ho'yu bağırlarına basan güreşçi kızlarımız.. aslında onlar Ji Ho'yu Kimu sanıyorlar, Kimu Chige.. bu hikaye de oldukça komik, masada birden "ismin ne?" sorusuna maruz kalan Ji Ho, önündeki kimchi'yi görünce birden Kimu Chige deyiveriyor :) sonra adı Kimu kalıyor işte.. tatlı Kimucuk bu kızcağızların her türlü sorununa koşuyor, adeta iyilik melekleri oluyor, dayak bile yiyor, hem de felaket.. Japon dizilerinin güzel bir yönü de jönleri mükemmel adam yapmaktan kaçınmaları bence, jön de dayak yer kardeşim olabilir yani :) kısaca kızlar bu iyilik meleğine bayılıyorlar, hele de Azusa.. zavallıcık aşık oluyor Kimu'ya.. ama Kimu, saf mı desem aptal mı desem bilemiyorum yani bir türlü göremiyor bu kızın aşkını.. ya da aklı annesini bulmakla o kadar meşgul ki aşkla meşkle ilgilenmiyor.. keşke ilgilenseydi diyor insan ama, bence iyi olurdu..





bu sahne çok hoştu gerçekten.. burada Ji Ho Azusa'ya "annemi bulup hemen Kore'ye gideceğim" deyince kızın dünya başına yıkılıyor, bu cümle kulaklarında çınlayıp duruyor, ama Ji  Ho yine yine anlamıyor kızın duygularını.. Japon dizilerinde aşkın hep ikinci plana atılmasını protesto etmek istiyorum ben, klişe olmamak için böyle yapıyor olabilirler ama olmuyor kardeşim :) bir de tamam dizi boyunca çocuk anlamadı diyelim, en azından dizinin sonunda bir aşk itirafı olsaydı, o da olmadı, Azusa platonik bir aşk yaşadı iki ay ve bitti. Ji Ho arkadaşım da arkadaşım diyerek bitirdi diziyi. Koreli senaristler için tasarladığım planları Japon meslektaşları için de düşünmeye başladım ona göre :)



vee Won Bin.. onu görmek bana ne kadar iyi geldi anlatamam.. bu çocuk yıllar geçtikçe daha da yakışıklı mı oluyor ne anlamadım, tek kelimeyle harikaydı.. dizinin 8. bölümünde Koreli star Si Won rolüyle çıktı karşımıza, Ji Ho'ya yardım etti. rolü kısaydı ama bana yetti, keşke güzel bir dizide görebilsem kendisini diye düşündüm.. aaah nerdeee..



8. bölümün sonuna doğru Ji Ho'ya bıraktığı mükemmel gülümsemesiyle rolünü tamamladı Won Bin. keşke daha çok kalsaydı, hatta o da oynasaydı dizide falan.. bir sürü keşke iste.. neyse bu güzel jesti de yeter, onu arada sırada bir yerlerde göreyim, gözden kaybolmasın da bu bana yeter..



Muscle Girl Hong Gi sevenler, onu ekranda görmek isteyenler için güzel bir armağan.. hafif, sıkmayan, eğlencelik bir dizi kısacası. bir de üstüne Won Bin var, izlenmeye değer diyorum ben. ayrıca dizinin şarkısını da Hong Gi söylüyor, yeteri kadar sebep var ortada değil mi :) bu arada ben bu linkten indirdim bölümleri. izlemek isteyenler buyursunlar :) son olarak dizinin müziğini paylaşıp yazımı tamamlıyorum. hepinize iyi seyirler^^





13 yorum:

  1. hoşgeldin :D
    hem de benim daha dün görüp de izlemek için can atmaya başladığım diziyi tanıtmışsın :D
    o en son fotoğraftaki şirinlik abidesi Hong Ki için kesinlikle izlemem gerektiğini düşünüyorum :D konusu da ilginç :)

    YanıtlaSil
  2. aah ah o Hong Gi'nin şirinlikleri yok mu, nerede olsa izlettiriyor kendini :) dizi çok kısa canım 2-3 saatte bitiyor hemen, izle sen de bakalım yorumlarını alırım :)

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin masal :) Spoilerı da okudum ama hala izlemek istiyorum :D :D link için teşekkürler de, en sinir olduğum şey zor bulunan diziler için internette yana yana link aramak ;)
    tekrar hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  4. hoş buldum canım :) muscle girl zaten öyle spoiler okuyup izlenmeyecek dizi değil, heyecan gizem falan yok gönül rahatlığıyla izle :)
    ben diziyi çok aradım her yerde yoktu, o yüzden link verdim, yalnız altyazı İngilizce.. iyi seyirler canım, görüşmek üzere..

    YanıtlaSil
  5. hong ki yi esmer seyretmek... enteresan bir deneyim olacak :)
    onu ben sarı saçlı jeremy olarak yazmıştım aklıma..
    en kısa zamanda bu diziyi izleyeceğim zira bu sıralar eğlencelik dizilere çok ihtiyacım var..

    anlatımın için tşk masalevi

    YanıtlaSil
  6. birçok kez söylemişimdir zaten, ben Ft Island'ı ve Hong Gi'yi gerçekten çok seviyorum. bu diziyi de Hong Gi'yi bir kez daha seyredebilmek adına izledim. o yüzden pek objektif yorum yapmamış olabilirim :) ama Hong Gi'nin tatlı mimikleri için izle derim, zaten çok kısa, kaşla göz arasında bitiveriyor :)

    YanıtlaSil
  7. Tşk yorumun güsel olmuş bende sıkı bir le hong gi hayranıyım (sacları hariç) bu diziyi izlemeliyim link içn teşk

    YanıtlaSil
  8. Tşk yorumun güsel olmuş bende sıkı bir le hong gi hayranıyım (sacları hariç) bu dizi izlemeliyim link içn teşk

    YanıtlaSil
  9. hong ginin saçları olduğu gibi kalmaz ki, haftada bir değiştiriyor merak etme, herkese hitap ediyor bir kere olsun :) rica ederim bu arada^^

    YanıtlaSil
  10. bende izlemek istiyorum nerden izleyebilrim ?

    YanıtlaSil
  11. ben bu linkten indirdim bölümleri:
    http://www.asiancinematic.com/Japanese-Dramas/Muscle-Girl.html
    yalnız alt yazı İngilizce, Türkçe alt yazılısını bulamadım ben.. iyi seyirler canım..

    YanıtlaSil
  12. [...] anlayınca hayallerim suya düştü. Onun da bir aşk hikayesi falan olasaydı ne güzel olurdu, Muscle Girl‘de bile daha çok izledim kendisini. Neyse en azından dizi sektörüne ufak da olsa bir [...]

    YanıtlaSil
  13. TSZjcK fphxgbakjlps, [url=http://wfjsgxdljvgk.com/]wfjsgxdljvgk[/url], [link=http://oqvxhravwhxx.com/]oqvxhravwhxx[/link], http://csykicvdrkjz.com/

    YanıtlaSil