Sayfalar

10 Ağustos 2011 Çarşamba

İki güzel haber: Lee Hong Gi ve Jang Geun Suk yeni dizilerle geliyorlar^^



biraz önce harika iki haber aldım ve çok mutluyum :) Hong Gi ve Jang Geun Suk yeni dizilerle geliyorlar! Hong Gi Japon aktris Reiko Takashima ile “Noriko Goes to Seoul” dizisinde oynayacakmış ve dizinin ilk bölümü 11 Eylülde KBS'de yayınlanacakmış.

dizinin konusu ise şöyle, Noriko Korece pop hastası bir kızdır ve en büyük hayali bir K-pop şarkıcısı olmaktır. bu nedenle sanırım bir yarışmaya ya da sınava girmeye karar verir ve bu süreçte genç şarkıcı Min Ha ( Hong Gi) ile tanışır. Min Ha ona şarkı söylemeyi öğretecektir..

anlayacağımız üzere Hong Gi bu dizide bol bol şarkı söyleyecek :) yalnız dizi "special drama series" olarak geçiyor, umarım çok kısa olmaz. son olarak dizi Kore'nin en büyük ulusal bayramı Chusok'u kutlamak için yapılacakmış ve bayramdan bir gün önce yayınlanacakmış.. bekliyoruz efendim :)



şimdi sıra diğer iyi haberde, aslında asıl haber bu benim için.. Jang Geun Suk da yeni bir diziyle geliyor, hem de oldukça ilginç bir dizi. ismi “Singing in the Rain”. yönetmeni Winter Sonata ve Autumn Tale dizilerinin yönetmeni  Yoon Suk Ho. dizinin ilginç olmasının sebebi iki dönemde birden geçmesi ve Jang'ın dizide iki rolde birden oynaması, hem baba hem oğul. Seo In Ha olarak 1970'lerdeki bir sanat okulu öğrencisini, oğlu Seo Jun olarak ise işini seven, aşk ve özgürlük peşindeki bir fotoğrafçıyı canlandıracakmış.. dizinin çekimlerine gelecek ay başlanacak ve gelecek yılın başlarında da yayınlanacakmış.. artık beklediğim dizi belli oldu: Singing in the Rain :)

yine yeni haberlerle karşınızda olacağım efendim, esen kalınız :)

13 yorum:

  1. Hong Gi'nin yeni dizisi sayesinde sesini bol bol dinleyeceğiz demek ne güzel! Konusu güzelmiş bakalım umduğumuz gibi olacak mı.

    Jang Geun Suk iki farklı rolü başarıyla oynayabilecek mi merak ediyorum. Umarım o saçlarını biraz kısaltır:))

    YanıtlaSil
  2. evet ya Hong Gi şarkılar söylesin, dizinin ostlarını söylesin falan.. havada karada izlenir o dizi :)
    Jang sa fazla feminen oldu son günlerde evet, biraz erkeksi rollere bürünmeli, dış görünüşünü falan biraz değiştirmeli bence de.. baba olacaksa değiştirir zaten muhtemelen.. ama ben baba oğulu aynı kişi nasıl oynayacak merak ettim, acaip makyajla falan anca herhalde..

    YanıtlaSil
  3. Bunlar gerçekten güzel haberler. Özellikle Hong Gi'nin haberini pek sevdim. Jang benim gözümde son iki dizisi yüzünden değerini kaybetti, heyecanlanmadım bile onun haberini okuyunca aha :D

    YanıtlaSil
  4. heyecanla hong gi nin dizisini bekliyecem..:)

    YanıtlaSil
  5. HongGi aktörlüğünü geliştirmiş gerçekten, muscle girl'de tatlı sevimli çocuk kalıbının dışına çıkmış biraz, iyi olmuş, şarkıcılığı kadar olmasa da seviyorum onun aktörlüğünü..

    Jang'ın son zamanlardaki feminen hallerinden hoşlanmasam da bu dizisinin konusu çok ilginç geldi bana, senaryo iyiyse o bu işin hakkından gelir, çünkü aktörlüğü iyi gerçekten.. ben her şeye rağmen çok seviyorum bu çocuğu :)

    YanıtlaSil
  6. ben de heyecanla bekliyorum.. bloğumdan diziyle ilgili taze haberleri yayınlamaya çalışırım ben yine :)

    YanıtlaSil
  7. muscle girl'ü izleyebileceğim bir link verebilir misiniz acaba? Ben bulamadım da

    YanıtlaSil
  8. dizinin Türkçe alt yazılısını ben de bulamadım. İngilizce altyazılısı var ama..

    online izlemek için; http://www.mysoju.com/japanese-drama/muscle-girl/
    indirmek için; http://www.asiancinematic.com/Japanese-Dramas/Muscle-Girl.html

    YanıtlaSil
  9. verdiğiniz haberlere bayıldım...özellikle jang geun hakkkındaki bilgileriniz çok teşekkür ederim...ben jang geun suk'un son hallerini de beğeniyorum...evet biraz feminem bi görüntü sergileyebilir ancak ben onu çok yetenekli ve sempatik buluyorum...gülüşü yeter onun:)))))
    hong gi bi o kadar şeker....o da çok başarılı olcak bence...
    ikisinin de dizilerini iple çekeceğim...

    YanıtlaSil
  10. aynen senin gibi düşünüyorum, Jang Geun Suk ne yaparsa yapsın, ne hallere bürünürse bürünsün onu sevmekten vazgeçemiyorum bir türlü.. Tae Kyung rolüyle kalbimi fena çaldı zamanında :) hem MSON dizisindeki halini de çok sevdim ben.. Gülüşü yeter cümlesi onu anlatıyor zaten.. Oyunculuğunu da çok beğeniyorum, Singing in the Rain dört gözle beklediğim dizi artık :)
    Hong Gi ise şarkı söylesin sadece o da yeter benim için ama dizi de iyi oldu valla, yine şarkıcı olacakmış zaten, bol bol dinlemek istiyorum güzel sesini :)
    bu iki dizi hakkında ne duyarsam paylaşabilirim artık, biri beni tutsun diyorum içimden :)

    YanıtlaSil
  11. çok teşekkür ederim masal evim...beni çok yoğun bir yıl bekliyor.Onun için jang geun suk 'un dizisi bana ilaç gibi gelecek.Jang geun suk hakkında güzel haberlerini bekliyor olacağım.

    YanıtlaSil
  12. JGS de bende ki etkisini kaybetti. Hele son günlerde twit aleminde ki hallerini gördükçe giderek soğuduğum gerçeği de mevcut. Ama Hon Gi ne yapacak cidden meraklandım ^^ Şirin halleri ve sesiyle gözümün ve kulağımızın pasını alacağı kesin <3

    YanıtlaSil
  13. ben hala seviyorum bu çocuğu yaa daha kendinden soğutamadı beni bakalım soğutmayı başarabilecek mi bu gidişle hong gi’nin dizisi de special dizi maalesef sadece 90 dakika, Kore’de yayınlandı çoktan ama alt yazısı yok şimdilik, çıksa da izlesek dimi ama

    Şirin halleri ve sesiyle gözümün ve kulağımızın pasını alacağı kesin > aynen öyle ayynenn

    YanıtlaSil