Sayfalar

29 Eylül 2011 Perşembe

Jang Geun Suk Filmleri..

Blog yazmaya başladığımdan beri hiç Jang Geun Suk yazısı yazmadığımı fark ettim ve bu eksiği hemen tamamlamalıyım dedim kendi kendime :) Tabi yazıya başlamadan önce yeni dizimiz Singing in the Rain/Love Rides the Rain ya da Love Rain'in setinden çıkan ilk resmi paylaşayım diyorum :)



Sanırım "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"nin Kore versiyonu ile karşı karşıyayız. Şu kıyafetlere bir bakın, çok tatlılar ki :) Hele Jang'ın o saçı, gömleği, pantolon askısı.. Yerim ama :) Yalnız çocuk hayatında ilk kez gerçek bir erkek kıyafeti giydi, kendini tuhaf hissetmiştir bir süre, yazık :)

Neyse esas konumuz neydi? :) Bol resimli uzuun bir yazı okumaya hazır olun şimdiden.. Öncelikle Jang Geun Suk'u seviyorum, ne yaparsa yapsın ona olan sevgim hiç azalmadı.. İster saçlarını ajummalar gibi yapsın, isterse sırt dekolteli giysiler giysin ya da twitter'da tüm gün kafamı ütülesin yine de seviyorum bu tatlı çocuğu, dizilerini, filmlerini beklerken günleri sayıyorum hatta.. Peki ne zaman tanışmıştım namı diğer Asya Prensi ile diye bir düşündüm, evet Do Re Mi Fa Sol La Si Do filminde görmüştüm kendisini ilk defa, yalnız filmin ismi de ne kadar zormuş :) Bu filmde çok fazla dikkatimi çekti desem yalan söylemiş olurum, esas vurgunu Baby and Me ile yaptı Jang, çok da iyi yaptı :) Neyse esas konuya geçersek izleyenler ya da henüz izlemeyip listesine alanlar için şöyle bir Jang Geun Suk filmlerinden bahsetmek istiyorum izninizle :)

1- DO RE Mİ FA SOL LA Sİ DO



Yukarıda da söylediğim gibi Jang Geun Suk ile tanıştığım filmdir bu adı uzun film :) Burada Jang nasıl da kırmızı yanaklı, tatlı, baby face bir çocukmuş böyle diyorum şimdiki hallerini görünce.. Gerçekten çocukmuş kısacası.. Neyse filmimizin konusundan bahsedersek, birbirleriyle komşu olan  Jung Won (Cha Ye Ryeon) ve Eun Kyu (Jang Geun Suk) tesadüfen karşılaşırlar ve bir şekilde birbirlerinden hoşlanmaya başlarlar. Eun Kyu okulda Do Re Mi Fa Sol La Si Do adlı grubun da solistidir. Bir gün Jung Won Eun Kyu'nun grubunda çocukluk arkadaşı Hee Won (Jung Eui Chul) ile karşılaşır. Hee Won yıllar Jung Won'un ailesinin dağılmasına neden olmuş ve bu nedenle kız bu çocuğu asla affetmemiştir.. Hee Won Jung Won'u tekrar kazanmak isteyecek, kız buna karşı ne yapacaktır? Ve tüm bunlar her şeyden habersiz olan Eun Kyu'yu nasıl etkileyecektir..

SPOILER ALERT!!!

Film hakkındaki yorumlarıma gelirsek, işin aslı ben filmin ilk yarısında sıkıldım diyebilirim, çok klasik bir aşk hikayesinden başka bir şey değil gibi görünüyordu film.. Yalnız ikinci kısımda her şey değişti ve filmin gerçekten başarılı olduğu kanaatine vardım, en azından beni etkilemeyi başarmıştı.. Özellikle kızın Eun Kyu'yu terk ettiği sahne ve sonrasında çocuğu iyileştirmek için yapılan ikinci konser bir harikaydı.. Jang daha o günlerde ne kadar başarılı bir aktör olduğunu kanıtlamış herkese, o konserdeki halleri, kulaklarını kapatıp ağlaması, haykırması falan inanılmaz güzeldi.. Ki daha sonra izlememde filmin tamamını severek izledim, Jang yeter kısacası :)

Başta da dediğim gibi bu filmde JGS benim fazla dikkatimi çekmemişti, çünkü filmde zaten deli gibi yakışıklı, tatlı, manyak bir çocuk vardı.. Tabiki Jung Eui Chul denen güzel insandan bahsediyorum.. Bu filmin yıldızı O'dur diyorum ben, o psikopat halleri, asabi tavırları ve mükemmel saçlarıyla kalbimi kazanmayı başardı bu filmde, ki Boys Over Flowers'ta da çok sevmiştim kendisini.. İyi bir dizide oynasa da izlesek yav :)



Filmin müziklerinden de bahsetmemek olmaz, hepsi tek kelimeyle muhteşem. Filmin başında kıza yazdığı bir şarkıyı söylüyordu Eun Kyu, orada sesi nasıl tatlıydı.. Hala dinliyorum filmin tüm şarkılarını .. Yalnızz, bir konuda itirazım var, Jang'ın o kadife sesi varken filmde niye şarkıları başka bir şarkıcıya söyletme ihtiyacı hissetmişler? Ki Jang filmin sonundaki konserde söylemiş o şarkıları zaten, bence araya başkasını sokmanın hiç gereği yoktu, neyse ben tüm şarkıların aslını atayım şuraya da içim rahat etsin :)







2- BABY AND ME



İşte Jang Geun Suk ile aşkımızın başladığı film budur! Bu filmi izleyip de kendisine hayran olmayacak birini tanımıyorum zaten, çocuk harika bir tercih yapmış kısacası, O ve Mason Moon kadar birbirini tamamlayan bir ikili olamaz :)



Filmin konusundan bahsedelim önce, Han Joon Su tatlı, serseri, çapkın bir lise öğrencisidir. Onun haytalıklarından bıkan anne babası bir gün bir not bırakıp evi terk eder ve tatile giderler. Tam "Ev bana kaldı ooo gelsin partiler kızlar!" moduna giren Joon Su bir gün alışveriş yaparken sepetine konan bebeği görünce şaşkına döner.. Bebeğin üzerinde ona ait olduğu yazmaktadır, artık tek başına bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmek zorundadır..

SPOILER!!!

Bu filmin neresini anlatsam hangi sahnesinden bahsetsem bilemedim şimdi, her karesi ayrı güzeldi.. Öncelikle Joon Su'nun bebeğe mama yedirmeye çalıştığı, altını bezlemek için cebelleştiği sahneler şahaneydi.. Filmde Joon Su'nun sınıfındaki sapığı rolündeki Byeol her ne kadar ona yardım etse de işleri çook zordu :)



Bir sahnede de Joon Su bebeği, (bebek demişken onun da bir adı var değil mi ama :) ) efendim bebeğimiz Woo Ram'ı gece kulübündeki kadınlara bırakıp gidiyordu ve döndüğünde kuzucuğun yüzüne makyaj yapılmış bir biçimde yerde salya sümük ağladığını görüyor sonra ona sarılıp: "Baban seni bir daha asla bırakmayacak.." diyordu.. Babaya bakın ya bir damlacık çocuk gören de gerçek bir baba sanacak :) Bir diğer sahnede de Joon Su markete giriyor elinde kalan son parayla sigara alıyordu, tam parayı uzatırken sigarayı geri çevirip bir şişe süt almıştı eline, küçük baba :) Woo Ram da onun bu hareketlerini anlıyor ya böyle yüzü falan değişiyordu, gülümsüyordu çocuğun arkasındaki kangurudan doğru kuzu ya:)



Sonraa, filmin sonlarına doğru anne babasının resmine bakıp ağlama krizine giriyordu Joon Su, tabi babacığı ağlayınca Woo Ram durur mu, o da basmıştı bağırtıyı.. Baba oğul ne tatlı ağlıyorlardı ama, o sahne hiç gözümün önünden gitmez..



Joon Su'nun sarhoş bir adamın cüzdanını çalıp kaçarken durdurduğu taksinin polis arabası çıktığı sahne de en çok güldüğüm sahnelerden olmuştu, çocuğu karakoldan kurtaracak kimse de yoktu yazık ama :) Joon Su'nun karakol maceraları zaten bitmek bilmedi filmde, bizim dalgın oğlan bebeği metroda unutup kısa süreli bir sevinç yaşamıştı, sonra evdeki oyuncaklar, anılar falan derken soluğu karakolda almıştı yirim yirim :)



Alışmıştı bebişe kısacası, sojuları alıp kafa bile çekti oğluyla düşünün artık :) Son olarak filmin en komik karakterlerinden biri olan kondom alamadığı için bebek sahibi olmak zorunda kalan ajusshi'yi de unutmamalıyız.. Joon Su ve bu komik ajusshi'nin bebeklerinden kurtulma çabaları görmeye değerdi gerçekten :)



Filmin final sahnesi gerçekten filme yakışmıştı, Joon Su'nun hava alanına koşuşu, Woo Ram'ın ardından ağlayıp haykırması falan çok güzeldi, böyle bir komedi filminde böylesine kaliteli bir dram sahnesi görmek beni çok mutlu etti.. Neyse ben bu filmi sevdim kısacası, hatta daha uzun bir post yazabilirim film üzerine ama yazımın konseptini bozmayayım şimdi boş yere :)



Sonuç olarak Jang da minik Mason da her daim takibim altındadır bu film itibariyle.. Minik Mason demişken o da büyüdü kocaman çocuk oldu ha.. Yıllar nasıl da hızlı geçiyor diyerek olgun insan tribimi de atıp sıradaki filme geçebilirim :)



3- THE CASE OF ITAEWON HOMICIDE


Bu filmi daha yakın zamanda izledim, Jang'ın filmdeki o çikolata renkli tenini ve korkunç örgülü saçlarını gördüğümde içimden izlemek gelmemişti açıkçası ama dayanamayıp izledim sonunda.. İzlediğime de pişman olmadım, değişik, gerçekten ilginç bi film İtaewon Cinayeti..

Filmin konusu şöyle, üniversite öğrencisi Jo Jong Pil bir fast food dükkanının tuvaletinde ölü bulunur, hem de korkunç bir biçimde defalarca bıçaklanarak öldürülmüştür.. Cinayetin zanlısı olarak iki kişi göz altına alınır, Alex ve Pearson, Koreli Amerikan vatandaşı iki genç.. Bu iki gencin tuvalete girmelerinin ardından hemen cinayet işlenmiş ve tüm kanıtlar bu ikisinin ya da ikisinden birinin katil olduğunu göstermektedir. Yalnız zanlılardan ikisi de diğerini suçlamaktadır, acaba cinayeti hangisi işlemiştir?

SPOILER!!!

Öncelikle bu film beni gerçekten çok etkiledi.. Bunun ilk nedeni kurgu değil gerçek olmasıydı. Gerçekten 1997 yılında gencecik bir üniversite öğrencisi Burger King tuvaletinde katledilmişti. İşin daha kötüsü de bu cinayetin cezasız kalması elbette.. Hukuk ve adalet denen şeyin aslında var olmadığını bir kez daha anladım bu filmden sonra.. Bir kere cinayetten hemen önce iki insan tuvalete girmiş yani ikisinden biri ya da her ikisi %100 suçlu.. Ama sonuçta zanlılar serbest bırakılıyor. Ölen zavallı çocuğun ailesi neler hissetmiştir düşünmek bile istemiyorum.. Bu de çocuğu Song Joong Ki oynadı filmde, onun o tatlı yüzü falan aklıma geldikçe kötü oldum ben.. Kısaca bu filmin sonu beni sinir krizine sokmaya yetti, ama bu filmin suçu değil, adaletsizliğin suçu elbette..

Gelelim Jang Geun Suk'a.. Bu filmde bambaşka bir yüzünü gördüm onun, tam anlamıyla psikopat ve soğuk bir caniyi oynadı ve bunun üstesinden başarıyla geldiğini düşünüyorum.. Diğer çocuk Alex sorgu odalarında ecel terleri dökerken Pearson öyle rahat ve soğuktu ki insanın kanını donduruyordu adeta.. Tatlı parlak çocuk rollerinden sıyrıldı böylece, güzel oldu, yüzü kadar yeteneğinin de dikkat çekebileceğini gösterdi bir kez daha..

4- THE HAPPY LIFE



Bu filmi de doğum günümde izlediğim için unutmadım sanırım, izleme sebebim elbette yine Jang'dı.. Ama hayallerim suya düştü maalesef, bu filmin ancak %20'sinde görebildim kendisini, bayağı yan karakterdi çocuk filmde.. Bir de filmin yönetmeni ne demiş bu konuda bir bakın: "Bayan izleyiciler sadece Jang Geun Suk'a odaklanmasınlar diye onun sahne süresini kısalttım!" Aferin iyi yaptın!! Neyse benimle aynı umutlarla filme başlayacak olanınız varsa şimdiden söyleyeyim, maalesef aslında o bu filmde yok gençler :)

Filmimiz 4 adet orta yaşlı amcamızın hikayesini anlatıyor aslında.. Bu amcalar üniversite yıllarında Volcano adlı bir grup kurmuşlardır. O günlere dair her şey artık birer anıdır kısacası, hepsi evlenmiş, çocuk sahibi olmuştur.. Grup üyelerinden Sang Woo'nun ölümüyle grubun gitaristi Gi Yeong bu grubu tekrar kurmaya ve gençlik heyecanını ateşlemeye karar verir. Yalnız hiçbir şey eski günlerdeki kadar kolay olmayacaktır elbet.. Üyelerden biri karısından ve çocuklarından çok uzakta araba satıcılığı yapmakta, bir diğeri ise iki işte birden çalışıp çocuklarını geçindirmeye çalışmaktadır.. İşin aslı Jang bu filmde kimdi, neciydi onu bile unuttum, çok alakasız bir karakterdi yani.. Sadece güzel sesiyle Volcano grubunun solisti olmuştu onu hatırlıyorum..

Film güzel, sıkmıyor, zevkle izleniyor, ama işte şu çocukcağıza azıcık daha yer verselerdi filmde o zaman tadından yenmezdi.. Ha bir de Jang bu filmde de şarkı söylüyor, bu şahane işte.. Sırf bu yüzden bile izlenir bu film :)







5- CRAZY FOR WAIT / THE LONGEST 24 MONTHS



Bu filmi daha dün gece izledim, taze taze gelecek yorumlarım :) Yine bünyesinde Jang'ı barındırdığı için izledim bu filmi de ama burada neredeyse hiç göremedim kendisini. Filmde 4 çiftin öyküsü anlatılıyor, en az anlatılan bizim oğlanınki maalesef :(

Filmde 4 çift var ve 4'ünün de erkekleri askere gidiyor ve bundan sonra kızlar neler yapıyor, sevgililerine sadık mı kalıyorlar, yoksa sadakat diye bir şey yok mu bunu anlatıyor film.. Ben 3 çiftin hikayesini sevdim, eğlenceli romantik tiplerdi zaten hepsi.. Aman JGS ve sevgilisi filmin en sıkıcı çiftiydi, zaten sevgilisi dediğim kadın teyzesi gibiydi, bildiğiniz ajummaydı yani.. Neyse Jang'ı göremesem de film fena değildi eğlendim ben, filmdeki tüm çocukların birbirinden yakışıklı olması da onu izlenir kılan en önemli faktördü benim için :)

Benden bu kadar.. Ahh keşke "You are My Pet" de elimizde olsaydı da ondan da bahsedebilseydim uzun uzun.. Ama bekliyorum nasılsa gelmesi yakın :) Yalnız filmin fragmanları falan şahane, çok sevdim.. Jang'ın saçı yine ajumma kıvamında olsa da görmezlikten geliyor ve filmin tatlı mı tatlı fragmanıyla yazımı bitiriyorum.. Görüşmek üzere^^





16 yorum:

  1. Ahhh bebeğim gel bana ben beslerim senin :) Evcil hayvanlara olana korkumuda yenerim böylelikle :))

    YanıtlaSil
  2. dimi dimi ama:) öyle evcil hayvanım olsun bi ton borcum olsun gam yemem :)

    YanıtlaSil
  3. ne cok filmi varmis bu genc oglanin! twitter'da hic susmadigina bakinca isi gucu yok gibi gorunuyordu ama genc yasinda bir suru guzel film cekmis. aferin ona :) bense bunlarin hicbirini izlemedim, ama senin onerme sirana gore izlemeyi planliyorum. sagol masalcim ^^

    YanıtlaSil
  4. Senle aynı yoldan giderek izlemişiz JGS'i (: Çok küçük yaşlarda o kadar şeker bir tiple hayatımıza girip sevilmemesi imkansız bu veledin tabi (: Geleneksel noona konuşması :P
    Ben de doremi.... de ikinci esmer çocuğu görünce az meyil etmedim değil ama çocuk defilelerden dizilere ve filmlere geçiş yapamadı bir türlü. Bofta da mankendi zaten bahtsız yavrum ^^ Neyse JGS ye dönelim yeniden Hong gil Dong dizisini göremedim izlemediysen mutlaka bir bak derim ^^ Sürmeli prens olarak benim gönlümde bir kat daha yükseldi kendisi. Gerçi şuanda onunla twitter da yalnız kalmak en büyük korkum ama (: (En çok başıma gelen şey bu bikaç gündür ) Seviyoruz bu veledide (: Bi my pet kaldı izlemediğimiz peeeh (:

    YanıtlaSil
  5. rica ederim canım, sen bakma onun öyle twitterda zaman öldürüyormuş gibi davrandığına, iyi aktör kendisi.. bugün de arirang tv'de JGS için "hallyu star, prince of Asia" falan dedi sunucu ben de dedim çocuk boşuna kendini beğenmiyor :)

    JGS filmlerini izleyeceksen önce Baby and me derim elbette, defalarca izledim en sevdiğim filmlerden. sonra doremifasollasido derim, o da güzel film. ama diğerlerinde bizim oğlan pek yok, yine de eğlencelik filmler izlenir yani :)

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler canım, JGS sevgisi ayrı bir şey, valla hoşuma gidiyor kerata ne çekse izliyorum :)

    doremi'de aynen ben de 2. oğlana bayıldım, hatta jang'a "aa ne saf çocuk cık cık" falan demiştim ama 2. oğlan dediğin gibi başka bir yerde çıkamadı karşımıza, yoksa taş gibi oppa yani :) baby amd me'de bitirdi beni jang dedim bu ne tatlılık olmaz böyle bir şey :)

    hong gil dong'u tarihi dizi diye izlemedim, Kore'nin tarihi dizilerinde sıkılıyorum ben saray entrikaları savaşlar falan kasıyor beni, ama tavsiye ediyorsan izlerim tabi, maksat JGS'u görmek :)

    ben bile o kadar geç yatarım hiç twitter'da Jang ile yalnız kalmadım, bugün de bir bakayım kalacak mıyım bakalım :)

    you are my pet'i de bi buçuk senedir bekliyorum filmin önüne bir dizi bile aldı yani o kadar bekletti bizi, yakında gelir ama çok şükür :)

    YanıtlaSil
  7. Mutlaka izlemelisin canım Hong Gil Dongu (: Komedi ağırlıklı başlıyor zaten hele bir OSTsi var dizinin muhteşem (: Orada yüzü pek gülmüyor yavrumun ama olsun sürmeli sürmeli çok tatlı dolaşıyor :D

    Sabaha karşı genelde çok aktif oluyor (: Tavsiye etmem de yalnız kalmanı. Dakikada 827575786 twit atabiliyor gençlik enerjisiyle hehe

    YanıtlaSil
  8. oyyy ne güzel baştan sona JGS'li yazı, zaten artık spoiler kuralımı yıkmış durumdayım bodozlama okuyorum hepsini, nasılsa izle izle bitmiyor bu film diziler :D bari ne nedir haberimiz olsun, geri kalmayalım gündemden diii mi ama :D :D
    ben de JGS'yi ilk do re mi fa sol la is'de görmüştüm, yalnız bende ilk yarısına bayılsam da---spoiler---- kafayı yiyip elinde çaydanlıkla gezdiği ikinci kısımdan sonra dumur olup kalmıştım, daha o zamanlar dizi filan izlememiştim hiç hep filmlerden gidiyordum o yüzden üff be çocuğu harcadılar filmde demiştim, çünkü o çaydanlıklı sahne de bile baya rolüne kaptırmıştı kendini--- şimdi izlesem belki daha farklı gelecek bilmiyorum :) bir de sesinin bu kadar güzel olmasına çok şaşırmıştım ben onu yakışıklı kontenjanından girdi sanmıştım :D koyduğun klipteki ilk sahne de çok komikti, kız çok sinir olmuştu yine de bir şey diyememişti :D :D :D benimde öyle komşum olsun ne güzel olurdu :D
    BABY AND ME ve THE CASE OF ITAEWON HOMICIDE'i indirmiş ama izlememiştim, bugün kesinlikle baby and me'yi izleyeceğim, tam modumdayım şuan :D ama diğeri bekleyebilir çünkü ben merak edip hızlı hızlı bakmıştım, ingilizce konuştuğu sahne sorgu sırasında konuşulanlar filan gözüme takılıp, hızlı hızlı izlemiştim filmi ama bir türlü katilin açıklandığı sahneyi bulamamıştım, şimdi sen anlatınca nedenini anladım ahahhaha :D :D bu arada kendime gülüyourm hikayenin konusuna değil, o kısım pek şakaya gelir cinsten değil :S

    ellerine sağlık bu arada :D jgs'ye doyduk, iyiki twitterde beyninin etini yemişde yazmışsın :D :P

    YanıtlaSil
  9. Ayyy çok sevimdim.Yeni diziyi Ve görünce ne biçim Sukkicisin hiç bişeyden haberin yok diye kendime kızdım.

    Resimlerden Sukkiye soydum resmen çok güzel olmuş..En sevdiğim hali Baby and Me deki.O haline dönde diye sayıyordum Marry me Mary'de.Çok kadınsıydı tipi önceki dizisinde.Neyse yeni dizi için girdiğin imajda iyiymiş.neyse....

    Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  10. Ayyy çok sevimdim.Yeni diziyi görünce ne biçim Sukkicisin hiç bişeyden haberin yok diye kendime kızdım.

    Resimlerden Sukkiye doydum resmen çok güzel olmuş..En sevdiğim hali Baby and Me deki.O haline dönse diye sayıyordum Marry me Mary’de.

    Çok kadınsıydı tipi önceki dizisinde.Neyse yeni dizi için girdiğin imajda iyiymiş.neyse….

    Ellerine sağlık…

    YanıtlaSil
  11. Önceki yorumu denetlemeden yanlışlıkla yolladım baya amla hatası var üzgünüm TT neyseki yorum denetimi diye bişey var.Kusura bakma :S

    YanıtlaSil
  12. jang geun suk ve yine ben...bu adamın adının geçti hiçbir yerde birşeyler yazamadan duramıyorum...elimde değil ne yapıyım:))))))))))do re mi fa sol la si do'yu yakın bir zaman da izledim gerçekten çok güzeldi.o hali neydi öyle insan bu kadar çok sevimliydi kesinlikle...ve ne kadar da küçükmüş inanamadım.zaman ne kadar hızla geçiyor gerçeğini geun suk ile birlikte yeniden anladım.baby and me ise 2 kere izledim,hatta 2.izlerken ağbimde bana eşlik etti.Düşünün ertesi gün işe gitmesi gereken ağbim benimle birlikte gece 3 buçuğa kadar filmi kahkalarla izledi.özellikle bebeğin yüzünü boyadıkları sahneyi o kadar sevimli buldu ki 2 kere geri sardı sahneyi...(her ne kadar jang geun suk'un neyini beyeniyorsun diye söyleniyorsa da ben bu her erkekte görülen bir kıskançlık diye yorumluyorum.ağbimde olsa)ben ise bebek ve jang geun suk karıştırdım...bir insan ancak bu kadar bebek kadar tatlı olabilir...aaaaah canım benim:))))))))diğer filmlerini ise izlemedim ama yaptığın yorumlara göre THE CASE OF ITAEWON HOMICIDE dışıdakiler beni pek jang geun suk adına doyurmayacak...THE CASE OF ITAEWON HOMICIDE filmine ulaşamadım bir türlü acaba nereden ulaşabilirim masal evi bana yardımcı olursan sevinirim.You are My Pet ise gelince artık yayına girsin yeter...fragmanları izlemedikçe onu görme isteğim daha çok artıyor.love rain ise heycanla bekliyorum.ben dönem dizilerine bayılırım.hong gil dong'u büyük bir zevkle izlemiştim.gerçek anlamda kalbime taht kurduğu yer orasıydı diye bilirim.her neyse ben yine çok konuştum.tabi konu jang geun suk olunca....:))))))))))))))))))))))))))tatlı şey ....

    YanıtlaSil
  13. hemmen bir dakika bile beklemeden baby and me'yi açıp izlemelisin ben defalarca izledim hala canım sıkıldıkça açıp izliyorum, mason manevi çocuğum oldu resmen, bi de bu tatlı bebeğin hong gi ile yarışması vardı eskiden ay orada da ikisini birden yiyesim geliyordu izlerken ahaha :)

    itaewon filmi de güzel kaliteli ama katil çıkmadığı için kasıyor insanı o kadar araştırıyorlar falan sonunda "ee ne oldu şimdi?" diyor insan ama JGS acayip psikopat karakteriyle şaşırtmıştı beni.. yine de okuman iyi olmuş daha da izlemene gerek yok artık :)

    YanıtlaSil
  14. aa ne güzel koyu bir JGS hayranı daha :) bloğumu takip edersen you are me pet ve love rain hakkında ne duyarsam paylaşacağım, ikisini de dört gözle bekliyorum senin gibi :)

    baby and me benim de en sevdiğim JGS filmi, yazımda da anlattığım gibi bebeğin yüzünü boyadıkları sahneyi çok sevmiştim gerçi her sahnesi birbirinden güzeldi, böyle minik tatlı pıtır bir insanı baba yaparsanız böyle tatlı bir film çıkar işte böyle ortaya :)

    itaewon cinayeti dışındaki filmlerde Jang çok az çıkıyor onun için izleyeceksen bunu unutma derim hele yazdığım son filmde hiç yoktu ben de şok oldum izledikten sonra. itaewon'da da rolü çok değişik beni şaşırttı izle derim :)

    ben Jang'ın "you are beautiful" ve "marry me mary" dizilerini izledim diğerlerini henüz izlemedim, hong gil dong'u da herkes çok övüyor ama tarihi dizi izlemeyi sevmiyorum, yine de tavsiye ediyorsan izlerim malum JGS olsun ne olursa olsun dimi ama :)

    ben itaewon filmini bu linkten indirip izledim canım iyi seyirler :)

    http://www.yeppudaa.com/showthread.php?t=4732

    YanıtlaSil
  15. bloğuma hoş geldin canım, Korelilerin dünyasında o kadar çok şey oluyor ki haberinin olmaması doğal ben de çok geç öğreniyorum bazı şeyler :)

    evet baby and me'deki hali şahaneydi ama ben sukkie'yi her haliyle seviyorum hiç gözüme batmadı bugüne kadar, ta ki you are my pet'e kadar, bu filmdeki saçı gerçekten çok kötü ama Allah'tan yeni dizisi için kestirdi saçını şimdi yine çook tatlı :)

    bloğunu blogroll'e ekliyorum canım, görüşmek üzere^^

    YanıtlaSil
  16. izledim izlediiim çoook komikti, bir de masona kart sesli bir amca seslendirme yapmış ya koptum gülmekten :D sağol canım tavsiyen için :D senden refere ederek hemmen bir tanıtım yazısı hazırliciim kısa bir tane :D içimde kalmasın :D cidden tekrar tekrar izlenir o film, çok güldüm :D

    YanıtlaSil