Sayfalar

1 Eylül 2011 Perşembe

Heartstrings: Yong Hwa aşkına^^



"Heartstrings", "You Have Fallen For Me" ya da "Festival".. Dizinin o kadar çok adı var ki hangisini yazacağını şaşırıyor insan, ama Heartstrings adını sevdim ben.. Bloğumu takip edenler bilir çok uzun zamandır bekliyordum bu diziyi, Yong Hwa'nın yeni bir dizide oynayacağını duyduğumda gerçekten çok sevinmiştim çünkü kendisi albüm çalışmaları yüzünden aktörlüğe çok sıcak bakamıyor maalesef..



Dizi daha yayınlanmadan afişleri, müzikleri, teaserları ile dikkat çekmeyi başardı zaten. Bir dizinin afişleri ancak bu kadar güzel olabilir, o renkler, mekanlar, kıyafetler, ışık.. Fotoğrafçı kişi harika bir iş çıkarmış kısaca.. Yong Hwa'yı doya doya izleyebilme fırsatı buldum bu dizide sonunda, You Are Beautiful'da onun sahnelerini dört gözle beklemekten bir hal olmuştum çünkü :) Bu açıdan bu dizi şahane bir fırsat oldu benim için, ama.. Ah bu amalar yok mu? Yazacağım çok şey var gerçekten, şöyle bir sıralayayım bakalım neler gözüme çarpmıştı Heartstrings'te:

(SPOILER ALERT!)

- Öncelikle diziyi izletecek o kadar çok etmen var ki insan ne olursa olsun son bölüme kadar bırakamıyor. Çocuklar çok yakışıklı ve tatlı, kızlar güzel, gittikleri okul nasıl bir okuldur öyle cennet gibi bir ormanın içinde, tam aşk yaşanacak mekan yani :) Park Shin Hye'nin o muhteşem saçları, mükemmel kıyafetleri.. The Greatest Love'daki Go Ae Jung felaketinden sonra bu son moda kıyafetler iyi geldi bana, kızın eteklerine bayıldım :) Shin'in (Jung Yong Hwa) o kırmızı, mavi, sarı kazaklarından, hırkalarından bahsetmiyorum bile.. Ufff diyorum sadece :)

- Liseler arası senaryo yarışmasından çıksa ancak bu kadar acemi olabilirdi bir senaryo. Senaryoda neden sonuç ilişkisi diye bir şey yok. Hikaye yazanlar az çok bilirler, ilk bölümdeki olaylar son bölümü etkiler ya da tam tersi son bölümdeki olaylar ilk bölümden ipuçlarıyla sezdirilir okuyucuya. Bu dizide böyle şeylerden eser yoktu, dizide sebepsizce bir olay başlıyor ve aynı anlamsızlıkla diziden çıkıyor. Ne oldu diye kalıyor insan sonra, bu neydi şimdi?

- Mesela Shin'in babası diziye neden girdi, neden çıktı, onun diziye girmesi dizide neyi etkiledi? Shin'i mi, ailesini mi? Hiçbirini.. Havada kalan olaylardan biri oldu bu da.. Ayrıca bu çocuktaki nasıl bir soğukkanlılıktır babasını buldu yıllar sonra ama en ufak bir tepki yok, şaşkınlık, kızgınlık, merhamet, nefret?

- Kore dizilerindeki ikinci kız ve oğlan karakterlerine hep gıcık olurdum ama onlara da gerek varmış kardeşim! Bu dizideki ikinci karakter eksikliği bana bunu gösterdi. Böyle sıkıcı yavan bir ilişkileri oldu Shin ve Kyu Won'un (Park Shin Hye). Ne bileyim şöyle mükemmel bir ikinci adam olur, ya da cadı bir kız, entrika falan giderdi dizi, olmadı anacıım yok :)



- Bu Shin Kyu Won'a ne ara aşık oldu bilen var mı? Ya ben kaçırdım o kısmı ya da o süreç yok ortada.. Çocuk kızdan nefret ediyordu, kız kaza geçirdikten sonra onun için endişelenmeye başladı. Tamam! Bunlar kırk yıllık sevgili oldular sonra.. Bir de o ilanı aşk kısmını azıcık gösterir insan, ne konuştular da çıkmaya başladılar belli değil..

- Ve Kyu Won'un o soğuk tavırları beni çıldırttı. Çocuk kıza birden sırılsıklam aşık olunca ilgi gösteriyor, üzerine titriyor falan, ama kız tam bir buzdolabıydı..  Çocuğun hiçbir jestine, sürprizine doğru dürüst bir karşılık vermedi. Fazla yapışkan Go Mi Nam rolünden sonra yine ayarı tutturamadı bu kız :)

- O Gi Young kimdi, diziye neden girdi?  Çocuk bayağı yakışıklıydı, ideal bir ikinci çocuktu kısacası ama amaçsız bir karaktere dönüştü nedense.. Ben hep Kyu Won baş rol olacak müzikalde ve bu ikili yakınlaşacak diye düşünmüştüm, olmadı.. Dizinin başında kızın imaları yüzünden bu çocukla Han Hui Joo'nun eski sevgili falan olduğunu düşünmüştüm, o da değilmiş.. Ve bir diğer soru: Çocuğun geçen seneki performansı kaçırmasına neden olan sahne korkusu nasıl hemencecik uçup gidebildi? Bu kadar kolay mıydı? Bir sürü soru var işte böyle..

- Bence diziye verilecek en güzel isim başta konmuş zaten: Festival.. Çünkü dizi baştan sona 100. Yıl Festivali'ni anlatıyor, festival seçmeleri, yaşanan zorluklar falan filan.. Shin - Kyu Won aşkı bu konudan kalan zamanlarda işlenen yan olaylardan biri olmuş adeta.. Bir ara festival kusacaktım, dizinin sonuna kadar sürmedi iyi ki, gerçi daha kötüsü oldu da neyse :)

- Kyu Won'un babasıyla Shin'in annesinin ilişkileri meselesi var bir de.. Bu ikili eskiden sevgililermiş, yine bir araya gelecekler sandım ben, hatta böyle bir karmaşa, entrika ortaya çıkacak diye düşünmüştüm ama olmadı bu da.. İkili o kadar ortada göründükten sonra aralarında hiçbir şey olmadı ve bu konu da diziden bağımsız biçimde oldu da bittiye geldi.. Çiftimizin ailesinin geçmişi hakkında bir şeyler göreceğiz sandık 15 bölüm boyunca ama en ufak bir değişiklik olmadı dizinin gidişatında.. Bu da havada kaldı kısacası..



- Ve Kang Min Hyuk.. Diziye renk katan tatlı ötesi insan evladı.. Hani bir insan bu kadar mı şirin olur? Jeremy'i çoktan tahtından etti bence :) Ama  şu cadı kız Hui Joo ile olan ilişkisi de çok havada kaldı bence. Kız bu çocuğu seviyor muydu yine öyle oyalanıyor muydu hala anlamadım ben dizinin sonunda. Bir de dizinin başında Kyu Won'un şu çok sırıtan arkadaşı Bo Un bu çocuğa bayağı yazıyordu değil mi? İnsan bir hoşlanır aşk acısı çeker falan, yok yani her olay gibi o da öylece kesildi.. Tüm bunlar bir yana Min Hyuk şahaneydi diyorum sadece, C.N Blue üyesi olarak da çok seviyordum kendisini zaten, sevgim katmerlendi :) Bu arada dizide söylediği "Star" şarkısı bir harikaydı, çocuğun sesi ne kadar öyle, baterist olması büyük bir kayıp bence..

- The Stupid grubunun elemanlarından birinin Oh Won Bin olduğunu gördüğümde nasıl şaşırdım anlatamam, misafir falan değil bayağı bayağı dizideydi çocuk. Ama maalesef daha sonra repliksiz bir eleman olduğunu anlayınca hayallerim suya düştü. Onun da bir aşk hikayesi falan olasaydı ne güzel olurdu, Muscle Girl'de bile daha çok izledim kendisini. Neyse en azından dizi sektörüne ufak da olsa bir adım attı, ileride replikli yan rollere hatta esas oğlan rollerine geçmesi dileğiyle diyorum :) Bu arada Hallyu star saçı sana hiç gitmemiş Wonbin, eski uzun saçlı hallerine döner misin hemen :)

- Dizinin sonu hakkında yorum bile yapamıyorum, gerçekten çok saçmaydı. Ufacık bir burkulma sonucunda Shin hem ameliyat oldu hem de bir yıl sonra bile bileği acımaya devam ediyordu. Bari çocuk bir trafik kazası falan geçirseydi de daha inandırıcı olsaydı bu gitar çalamama hadisesi. Tabi olayların Kyu Won'dan gizlenmesi gerekti ondan böyle saçma bir ameliyat sebebi koymuş olabilirler diziye. Ve çocuğun tek bir cümlesiyle kızın koşa koşa İngiltere'ye gitmesi.. İnsan bir daha konuşur, gitmez, inanmaz falan.. Diziyi bir an önce bitirebilmek için hızla geçmişler böyle detayları.. Bir yıl sonra da Kyu Won deli gibi meşhur oldu.. Çok hayali, çok masalsı şeyler bunlar.. O kazulet dansıyla kızı havada kaptılar nedense, oysa 100 Yıl Müzikal'inde asıl Hui Joo çabalamıştı, kız neler yaptı, sadece şarkı söyleyemedi.. Şansı fazla açıktı Kyu Won'un kısaca..

Dizide öyle bayıldığım vurucu bir sahne yoktu maalesef :( Ama sevdiğim birkaç kısım var, onları da yazmadan geçmeyeyim:

- Müzikalden atıldığı için kayıplara karışıp bir köşede ağlayan Kyu Won'u bula-lamayan Shin'in ona okulda şarkı söylediği sahne.. Şarkıda "Ağlama, her şey geçecek.." tarzında sözler vardı, çok çok güzeldi.. Kız da ağlarken gülümsemeye başladı birden gözyaşları içinde. Mükemmel bir jestti bence, ama kız bu olayı da soğukkanlılıkla karşılamayı başardı, çocuğun boynuna bile sarılmadı.. Uyuzz! Vee.. Shin'in söylediği bu şarkı dizinin OST albümünde yok, diziden alınan kısım elimizde sadece.. Çok yazık ama :( işte o mükemmel şarkı;







 

- 100. Yıl Müzikal'inde sahneye çıkamayan Kyu Won'un sahne arkasında şarkı söylerken ağlaması, sahnede playback yapan Hui Joo'nun da aynı anda ağlaması gerçekten hüzünlü, hoş bir sahne olmuştu. Hele sonra Shin'in "Benim için gerçek başrol sensin.." demesi.. Bu çocuğa bu tatlı aşık rolleri çok yakışıyor yaa :)

- Kyu Won ile Shin'in yıl atladıktan sonra ilk kez buluştuğu sahne.. Evet ortada gerçek bir aşk olmadığı için bu sahne de çok etkileyici değildi kabul ediyorum ama Hong Gi'nin o muhteşem sesi etkiledi beni sanırım, "Cross and Change" albümündeki en güzel şarkılardan biri olan "Even It is Not Necessary" şarkısı çalıyordu bu sahnede, çok çok sevdim :)



Dizide eksiklikler ve boşluklar çok fazla olsa da ben izlediğime pişman olmadım, hatta bir kez daha bile izleyebilirim :) Heartstrings benim için Yong Hwa'yı doya doya izleyebileceğim bir dizi oldu sadece, ha bir de Min Hyuk var, o da izleme sebebi olabilecek kadar tatlı :) Umarım Yong Hwa dizi faslına yine iki üç yıl ara vermez ve daha iyi yapımlarda yine karşımıza çıkar.. Yine tatlı aşık rolüne girer mi bilmiyorum tabi, iyi bir aktör olması için değişik karakterlere bürünmesi gerekiyor ama ben bu rolü ona çok yakıştırıyorum.. Neyse, yazımı dizinin mükemmel şarkılarından biriyle bitiriyorum, iyi dinlemeler :)







 

Not: Resimler www.koreanturk.com ve www.soompi.com adreslerinden alınmıştır.

18 yorum:

  1. canımdan öte masal evim..Yaptığın her yoruma tek tek katılıyorum.Bende diziyi daha bir iki gün önce bitirdim.Dizi ufak tefek detaylar dışında pek hoşuma gitmedi açıkçası...Dizi de yalnızca baterist olan Kan min hyuk hoşuma gitti.Onu her izlediğim de yanaklarını sıkasım geldi.Dizide kıza duyduğu aşk baş rol oyuncularımızın aşkından daha net ve samimi geldi bana...Hak veriyorum sana çoooooooook mualaklarla dolu bir diziydi.Ne,niye,niçin sorularını sormaktan bi haller oldu bana da...Çoğu yere anlam veremedim...Aşıklarımızın rekabet dolu anları aşklarıdan daha ihtiraslıydı.Mesela ben 2.bölümdeki geleneksel müzikle modern müziği yarıştırdıkları an ki o çekişmeli hallerini ikisine de çok yakıştırdım.Dizi müthiş bi renk kattı.Hatta dizi böyle devam ederse harika gidecek diye çok heycanlandım.Ama ne bileyim sonra sanki zorunluluktan izlermişm gibi oldum.Ve final o finali hatırlamak bile istemiyorum.Dizinin bittiğine inanmadım.Üzüntünden değil,garipsediğimden...O neydi ya!Bunca yaşananlardan sonra
    sadece sahneye çıkıp şarkı mı söyleyeceklerdi.Mary stayed out all night 15 bölüm boyunca
    severek izledim ve 16 bölüm yani final tam bir rezaletti benim için...Bu dizinin finali ise rezaletten öte seçiyorum.Bana resmen oooooooof çektirdi.bir kaçi zlediğim kore dizisinin sonu da beni hiç tatmin etmedi.Sırf bu dizilerin harika süreçlerine yakışmayan sonlardan dolayı herhalde bir süre kore dizisi izlemiyeceğim.Beni hasta ediyorlar.Kusuara bakma masal evim bi sorum daha olacak sence bu ara hangi diziyi izlesem.Şöyele beni 12 den vursun ve şu kötü anılarım silinsin.Özellikle şu sırf diziyi bitirmek için yapılan bitse de gitsek tarzında rezalet sonları olmayan...Herhalde o duygu bir hong gil dong da yaşadım ve kalbimin ağırsından uykuya dalamamıştım.ah ah ah!Her neyse ben çok konuştum bana müsade...

    YanıtlaSil
  2. oo şahane yorumun için çok teşekkürler gülfemcim çok mutlu oldum şimdi^^
    bu dizi için birçok kişi aynı şeyleri düşünüyor sanırım, eksiklikler, boşluklarla doluydu maalesef, ben de sadece yong hwa ve min hyuk için izledim diziyi, yoksa bu kadar acemi bir senaryo izlemeye değmez bence..
    aynen Mary stayed out all night'da da kötü son problemini yaşadık, ki o dizi bundan çok daha güzeldi ama sonu çok saçma olmuştu. birçok Kore dizisinde sonu iyi bağlayamıyorlar böyle. bence bu ara aşağıda yazdığım dizilerden birini izle, iyi gelecek sana.. umarım henüz izlememişsindir :)

    my girlfriend is a gumiho
    secret garden
    i am sorry i love you

    ya da bunları izledim dersen Japon dizisi Love Shuffle'ı hemmen izle derim, 10 bölümcük harika bir dizidir, hala replikleri bile hafızamda :)

    görüşmek üzere canım^^

    YanıtlaSil
  3. benimde bu yaz aylarında bir heycanla izlemeye başlayıp hüsrana ugradıgım dizilerden heartstrings hayır anlamıyorum özellikle dizi finaline acayip sinir oldum seninde yazdıgın gibi çok saçma bi finaldı durdular durdular dizinin bitimine 3 dakka kala oglanla kızı öpüştürdüler aradan 1 yıl geçmişte shin ameliyat olmuşta sonra tekrar karşılaştıktan bikaç gün sonrada sarange diyip öpüşmüşler de olayı kapatmışlar . ya ne anladım ben bu finalden nasıl bi anlam çıkardım çözemedim . chibi yazdıgın gibi o shin babası o diziye niye girdi niye çıktı onuda çözemedim yazık adamı bir soktular pir soktular adam diziden çıkana kadar hastanede yatıp durdu :D :D . dizide en çok sevdigim karaktere gelecek olursak top 3 sıralamam ilk başta kamdunnim 2. sırada pis bogaz oglan kang min hyuk 3 sırada da diziye acayip renk kattıklarını düşündügüm 3 üç kız üniversitenin ayaklı gazeteleri özellikle şu burnunu yaptırmak için para biriktirip sonra o parayı gösteri için harcıyan kız çok güldürdü beni ya yönetmenin yardımcısının gözüne gircem diye az rezil olmadı :D neyse yorumu burda bıraksam iyi olacak yoksa ben yaz yaz bitiremicem :D bu güzel yazın için kamsamnida ^^

    YanıtlaSil
  4. benimde bu yaz aylarında bir heycanla izlemeye başlayıp hüsrana ugradıgım dizilerden heartstrings hayır anlamıyorum özellikle dizi finaline acayip sinir oldum seninde yazdıgın gibi çok saçma bi finaldı durdular durdular dizinin bitimine 3 dakka kala oglanla kızı öpüştürdüler aradan 1 yıl geçmişte shin ameliyat olmuşta sonra tekrar karşılaştıktan bikaç gün sonrada sarange diyip öpüşmüşler de olayı kapatmışlar . ya ne anladım ben bu finalden nasıl bi anlam çıkardım çözemedim . masalevi yazdıgın gibi o shin babası o diziye niye girdi niye çıktı onuda çözemedim yazık adamı bir soktular pir soktular adam diziden çıkana kadar hastanede yatıp durdu :D :D . dizide en çok sevdigim karaktere gelecek olursak top 3 sıralamam ilk başta kamdunnim 2. sırada pis bogaz oglan kang min hyuk 3 sırada da diziye acayip renk kattıklarını düşündügüm 3 üç kız üniversitenin ayaklı gazeteleri özellikle şu burnunu yaptırmak için para biriktirip sonra o parayı gösteri için harcıyan kız çok güldürdü beni ya yönetmenin yardımcısının gözüne gircem diye az rezil olmadı :D neyse yorumu burda bıraksam iyi olacak yoksa ben yaz yaz bitiremicem :D bu güzel yazın için kamsamnida ^^

    YanıtlaSil
  5. ilk yorumumda masal evi yazacagıma chibi yazmışım çok özür dilerim pc de birden fazla blog sekmesi açık olunca gözüme çarpan diyer sekmedeki blog ismini yazmışım tekrar tekrar biyane diyorum benim bu balık hafızam nereye gidiyo nolacak diyorum ve yanlış yazdıgım yorumu ve bu özür yorumunu okuduktan sonra silmeni bekliyorum ha tabi dogru yazdıgım yorumuma cevabınıda bekliyerek ^^

    YanıtlaSil
  6. aah ah bütün izleyiciler bu finallerden muzdaribiz sanırım.. final çok ama çok kötüydü, alelacele yapılmıştı maalesef..ilk üçünü çok sevdim bu arada, kamdunnim çok cooldu ya bayıldım, dizideki çıtırlara nazaran tam bir ajusshiydi kendisi.. min hyuk ise eşsiz bir tatlılık abidesi ne desem bilemiyorum onun için :) üçlü kız da çok manyaklardı BOF'taki üçlü çatlak kızları bile geçtiler. yalnız Kore'de estetik konusu ne boyutlara gelmiş, kızlar burun estetiği için para biriktiriyorlar yav :) neyse, senaryo kötü ama kadro şahaneydi, izlediğime pişman olmadım her şeye rağmen :)
    yorumun için çok teşekkürler^^

    YanıtlaSil
  7. Ah şekercim bu dizi hakkındaki yorumlarımı benim yazıdan ve twitter'dan biliyosun zaten, sana kesinlikle yüzde yüz katılıyorum. Bunları tarihe not düştüğün için teşekkürler ^^ Şu senaristi elime bi geçirirsem dövücem haa, bu kadar gereksiz ve bir yere bağlanmamış hikaye olur mu yaaa?? Sinir oldum! :P Hatta son iki bölümü fast forward tuşuyla izledim. Yong Hwa'cık bile kurtaramadı. Artık Yong Hwa'nın güzel yüzünün belgeseli olarak saklarız bu diziyi, o kadar :P

    "Kore dizilerindeki ikinci kız ve oğlan karakterlerine hep gıcık olurdum ama onlara da gerek varmış kardeşim!" Bu lafına koptum! :D :D Süper tespit. Bunu unutmayalım ;)

    YanıtlaSil
  8. sanırım yong hwayı sevdiğiniz için bu diziye iyimser yaklakmışsınız.. izlemekten bu kadar gıcık kaptığım bir dizi olmadı açıkçası. bu dizi benim gözümde 10 üzerinden 4 eder ancak o da ostunu ve ilk iki bölümünü beğendiğim için yoksa o kadar bile vermem.
    playfull kissle yarışır derece anlayacağınız.

    bu felaketin izlerini bi kaç posta coffee prince ve bof seyrederek üzerimden atayım bari...

    YanıtlaSil
  9. yorumlarımı buraya da yazayım dedim, yoksa benim gibi afişlerine kanıp çok izleyen olur bu diziyi, fazla umuda kapılmasınlar :) aynen hiçbir olayın hiçbir yere bağlanmadığı tek dizi heartstrings, böylesini görmedim :) yong hwa'yı çok sevdiğim için fazla yüklenemedim diziye ama gerçekten kötüydü..
    ikinci kız ve çocuk eksikliğini burada hissettim kesinlikle.. kırk yıllık kdrama klişesini atmaya çalışmışlar ama second lead olayı onların ayrılmaz bir parçası, söküp atamazlar :)

    YanıtlaSil
  10. çok haklısın, sırf yong hwa'yı çok sevdiğim için diziyi yerden yere vuramadım, yoksa gerçekten feciydi. hiçbir şey hiçbir yere bağlanamamıştı, hiçbir olayın dizide bir anlamı yoktu falan filan.. kadroya yazık olmuş, Hikaru'nun da dediği gibi yong hwa'nın güzel yüzünün belgeseli olabilir sadece.. maalesef :(
    gerçekten playful kiss'le yarışır, en güzel yorum bu olmuş dizi için :)

    YanıtlaSil
  11. Valla benim yazmaya erindiğim bazı noktalarda vardı aklıma takıldığı halde ama harika bir yazı olmuş yani herşey var..Yazdığın o eksikler kısmına tümüyle katılıyorum.Shin çok güzel giyiniyordu ya hırkalar falan şahaneydi :) .Sonra Shinin annesiyle LKW'un babasının ortaya tekrardan düşüp birşeyler olmasını bekliyordum olmadı.Olmadı bari eskiden neler olup bittiğine bi açıklık getirin babası evden niye gitti büyükbaba niye babasına kızgın?
    Sonra hani yönetmenin yanındaki çocuk vardıya sağ kolu gibi birşey,o çatlak kızlardan biri ondan hoşlanıyordu ilk başta hiç yüz vermiyordu sonra birden aşık ettiler onud kıza :D
    Ayy ne bileyim çok şey var değinilecekte neyse güzel bir özet olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  12. aa evet dizinin sonunda çat diye aralarını yaptılar o çatlak kızla çocuğun.. dizide hiçbir neden sonuç olayı yok her şey birbirinden bağımsız ilerledi..
    dizide öyle çok falso vardı ki anca özetleyebildim, sağolasın :)

    YanıtlaSil
  13. Yorumları okumak zor geldi, kusura bakma :/ O yüzden direkt söyleyeceğimi söyleyip gideyim :) Düşüncelerimi yazıya dökmüşsün, ellerine sağlık Masal. İlk bölümleri çıkar çıkmaz İngilizce altyazısı bile yokken izler, bir yandan da Korece'den anladığım cümleleri kardeşime çevirirdim (birlikte izliyoruz da). Ama sonra daha fazla dayanamadım dizinin anlamsızlığına. Sonuna kadar izledim yine de, Minhyuk şekerciği var sonuçta ama çok eleştirdim. Bir bölümde "Benim yanımda ağlama" derken sonraki bölümde "Ben yanında yokken ağlama" diyordu. Korecesini anlamasam çeviri yanlış diyeceğim de büsbütün tezatlarla dolu bir diziydi. Yonghwa da mükemmel olacak değil ya oyunculuğa da el atmasın, bıraksın kalsın o da. Zaten muhteşem bir sesi, süper ötesi bir espri anlayışı var. Daha ne olsun ^^ Oyunculuğunu azıcık geliştirmişti, gözümden kaçmadı ama hala çaylak işte. Minhyuk ise kendini aştı resmen. "It's OK, Daddy's Girl"de bu kadar iyi değildi, donuk bir oyunculuğu vardı. (Bu arada o dizi de tavsiye edilir, insanın içine işliyor). Çok konudan konuya atlıyorum, kusuruma bakma :( Öyle işte. İyi ki yazmışsın bu yazıyı, ben de yorumum vesilesiyle içimi dökmüş oldum ^^

    YanıtlaSil
  14. ben de Min Hyuk'un bu kadar baskın, böylesine tatlı bir karakterle karşıma çıkacağını düşünmemiştim. diziyi izleme sebeplerinden biri kendisi resmen. Yong Hwa ise You are Beautiful'da daha iyiydi bence, burada soğuk jön olma sevdasına donuk bir oyunculuk sergiledi maalesef.. yine de seviyorum be bu çocuğu :) ve çok haklısın dizi mantıksızlıklarla ve havada kalan olaylarla doluydu, gördüğüm en kötü senaryo diyebilirim, playful kiss'in bile daha oturmuş bir senaryosu vardı..

    içini dökebilmene sevindim canım, uzun ve güzel yorumun için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  15. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  16. Dizinin başında sevgi dolu amanda aman yeni bölüm gelmiş derken sonlara doğru hadi bi umut diye izledim diziyi bende (: Hakkında 3 5 de karaladım hatta. Beğeni namına birşey yazdığımda söylenemez ya hehe
    http://bez-cadilari.blogspot.com/2011/09/youve-fallen-for-me-heartstrings.html

    YanıtlaSil
  17. çok haklısın canım ben de dizinin ilk bölümlerini dört gözle bekleyerek izledim ama sonlara doğru sırf yong hwa ve min hyuk için devam ettim, dizinin rengarenk olması, mekanların kıyafetlerin falan dikkat çekici olması da izleme sebeplerimden oldu.. ben de diziyi beğendim denemez ama yong hwa’ya kıyamadığım için çok da üstünde durmadım bunların yazımda.. yeni dizilerinde çok daha iyi bir yapımla karşımıza çıkar umarım

    YanıtlaSil