Sayfalar

17 Mayıs 2011 Salı

Big Bang'in Türkiye'ye gelmesi için oylamaya katılın!!


cuma günü aldığım bu haberle resmen mutluluktan uçtum!! düşünsenize, Koreli bir grup Türkiye'ye gelebilir ve biz onların konserini canlı izleme fırsatını elde edebiliriz.. ve Big Bang'den sonra belki diğer gruplar, aktörler de Türkiye'de hayranları olduğunu görür, ülkemize gelir, yanı başımızda albümlerini, afişlerini  imzalarlar.. belki de bir gün Ft Island konserine  de gidebiliriz, Hong Gi bir metre ötemizde "lovesick"i söyler.. "merhaba Türkiyeee" diye bağırır :)


her neyse bu hayallerimizin hayal olmaktan çıkması için lütfen aşağıdaki oylamaya katılın, oy verin, bu haberi daha çok kişiye ulaştırmaya çalışın..


oy kullanabilmek için aşağıdaki sayfaya giriyoruz ve Turkey'in yanındaki like'a tıklıyoruz.. bu kadar :)


http://www.facebook.com/BIGBANG?sk=app_206193956067212


konu ile ilgili Lee'nin yazısını aynen buraya kopyalayarak yazımı bitiriyorum^^


  Hemen konuya gireceğim, çünkü gerçekten heyecanlı bir durumla karşı karşıyayız. Bigbang Facebook sayfasında yaklaşık bir aydır anket düzenliyor. İlk başta üç bölüm vardı sadece ama Türkiye yorumlarıyla bastırınca ek bir bölüm daha koydular. Burada bayrağımızı gördüğüm andan itibaren beni heyecanın bastığını söyleyebilirim. Kısacası Bigbang’in ülkemize gelme durumu var, bunun için yapmamız gereken tek şey ise ankete katılmak.

Açıklayayım çabucak. Öncelikle buraya tıklıyoruz. En aşağıda Türkiye’nin yanındaki like’a tıklıyoruz, işte bu kadar. Ama 1 – 2 dakikalık aralarla yeniden oy kullanabiliyorsunuz. O yüzden bir tane kullanmakla bırakmayın lütfen, hoş bir oy bile kullansanız yeter, yeter ki tıklayın. Ayrıca Chrome ve Firefox’tan girip oy atabilirsiniz. Farklı Face adresleriniz varsa onlarla da oy kullanabilirsiniz.

Saat farkından dolayı şu anda Meksika önümüzde. Onlar şimdi yattığı için bastırma sırası bizde. Zaten bizim bölümde tek yarıştığımız ülke Meksika. Onun dışındaki diğer bütün ülkelerde iş yok neredeyse. Bu bakımdan oldukça önemli, lütfen yayın bunu arkadaşlar. Facebook profillerinizde paylaşın, Twitter’a, Friendfeed’e yazın, elinizi bu taşın altına koyun. Ben şahsen rica ediyorum, belki Bigbang’i ilk defa duydunuz, belki de umurunuzda değil. En azından o listeden Türkiye’yi birinci çıkaralım düşüncesiyle oy kullanın.

Tıkla, oy kullan!


     Ve özel olarak bir ricam var. Bütün blogger arkadaşlarımın bloglarında yazmalarını istiyorum. İki karalasanız, sadece link verseniz, hatta bu yazıyı kopyala yapıştır yapsanız dahi olur. Bloglarınızda yazın arkadaşlar, daha çok kişiye ulaştıralım ve bu anketin sonucunda Türkiye kendi bölümünde birinci olsun, Bigbang ülkemize gelsin. Lütfen, lütfen ve lütfen diyorum  

Sadece VIP’ler değil, diğer grupların hayranlarının da katılması önemli burada. Çünkü öncü olacaktır, dikkat çekecektir. Bu sayede diğer grupların da gelmesi için açık ve güvenilir bir kapımız olacaktır artık. Kısaca her şey daha kolay olmaya başlayacak. Yeter ki şu anketi önde götürüp bölümümüzü birinci sırada bitirelim.

Bu yazıyı Bigbang’in en sevdiğim şarkılarından biri ile kapatmak istiyorum. Siz Haru Haru’yu canlı olarak dinlemek istemez misiniz? Gözlerinizle bu üyeleri görmek istemez misiniz? Bunu başarmak sadece ve sadece bizim elimizde, parmaklarımızın ucunda.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder