Sayfalar

14 Kasım 2011 Pazartesi

Playful Kiss Youtube Bölümleri..



Geçen yazımda Boys Over Flowers'ı tekrar izlediğimi yazmıştım. Bu süreç sonrasında fark ettiğim şeylerden bir diğeri de Kim Hyun Joong'u özlemiş olduğumdu. Evet son dizisi çok kötüydü, evet henüz bir oyunculuğunu göremedim ama seviyorum bu çocuğu. (Gerçi ben hala oyunculuğunu gösterebileceği bir dizide oynamadığını düşünüyorum. Normal bir insan rolüyle karşımıza çıkarsa belki de harikalar yaratabilir :) )

Neyse işte bu çocuğu özlediğimi fark ettim ve birkaç klibini falan izledim ama kesmedi. Sonra Playful Kiss'in youtube bölümlerini izlememiş olduğum aklıma geldi. Şu yazımda da belirttiğim gibi dizi beni öyle büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı ki tek bir bölümünü daha izlemeye gerek duymamıştım. Geçen gün oturdum izledim hepsini ve inanılmaz çok çok sevdim. 10'ar dakikadan oluşan bu 7 bölüm gerçekten dizisinden çok çok daha güzel. Bazı yerlerinde kahkahalarla güldüm diyebilirim. İzlediğime pişman etmedi beni.. Hem şu oğlanı izleyip de pişman olmak zor yav :)



Ehem ehem, bölümlerden bahsedeyim biraz. Yalnızz.. Bol Spoiler vereceğim, izlemeyenler bi koşu izlesin, toplamda 70 dakikacık bir şey zaten hemen bitiveriyor :)



İlk bölümde yeni evli çiftimizin sabahlarından biri anlatılıyor. Onlar evleneli bir sene olmuş. Oh Ha Ni erkenden kalkıp Seung Jo'ya "English Breakfast" hazırlamaya çalışıyor :) Tabi yine eline yüzüne bulaştırıyor. Seung Jo'nun kahvaltıya tepkisi çok komikti: "Her şeyi yakmışsın ama fasülyeler hiç pişmemiş!" Hani'den de bu beklenirdi zaten :)



İkinci bölümde ise şapşal Hani bir türlü iğne vurmayı beceremiyor, pratik yapmak için herkesten kolunu vermesini istiyor falan. Ama o nasıl bir iğne tutuştur ya, bir de çat diye batırıyor iğneyi insanların koluna! Böyle bir beceriksizlik az görülür. Tabi kimse vermiyor kolunu. Ama Seung Jo kuzum iki kolunu da feda ediyor, kolları morluk çürük içinde kalıyor ama Hani iğne vurmayı öğreniyor sonunda. Ay çocuğun kolları aklıma geldikçe kötü oluyorum yazık yav :)



Üçüncü bölümde bizim şapşal kız hamile olduğunu sanıyor, tabi fazla heyecanlı kaynanasının da bu yanlış anlamada katkısı büyük :) Bu bölümün bomba esprisi de Hani'nin şişman arkadaşından geldi. Çocuk kime benzeyecek muhabbeti yaparlarken Hani'nin sıska arkadaşı: "Zekası Seung Jo'ya yüzü sana benzer umarım.." deyince şişman kız "Hayır!" diye atladı. "Yüzünü de zekasını da babasından alsın, %100 Seung Jo'ya benzesin :) " Dost acı söyler sözü ne de doğru. Sonuçta Seung Jo A sınıfında Hani F sınıfındaydı, aralarında bir alfabe zeka farkı var :) Bölümün sonunda Hani hamile olmadığını öğrenince çok üzülüyor ve Seung Jo gayet insani bir biçimde kızı teselli ediyor. Ah bu çocuk dizide neden öyle odundu amaa!



Dördüncü bölüm gerçekten çok güzeldi. Eskiden Seung Jo'larda kalmış olan Jin Soo Amerika'dan onları ziyarete gelir. Bu kız zamanında da Seung Jo'dan çok hoşlanmış olsa da Amerika'ya giderek onu başka bir kıza kaptırmıştır ve buna içten içe üzülmektedir.

Hani'nin kıza bakışına bir bakın ya, bir yandan "Amaan çocuğun tapusu bende nasılsa!" dese de onun fazlasıyla samimi hareketlerine sinir olmaktan kendini alamıyor. Kız da çok sinir bozucuydu ama "Onunla ilk ben öpüştüm" diyerek Hani'yi çıldırttı. Hani "Cheot kiss" dediğinde Seung Jo'nun bunu "Chuky" anlaması da çok komikti :) Bölüm oldukça eğlenceli olsa da sonu çok romantik bitti. Kızın aşağılamaları üzerine Hani sinirle Seung Jo'ya ne kadar bağlı olduğunu kıza haykırıyor ve Seung Jo da "İşte bu yüzden onu seviyorum" diyor o şımarığa. Bu çocuk bu bölümlerde çok tatlıydı amaa, oyş oyş diyorum :)



Beşinci bölümde Seung Jo'nun çok çalışmasından, eve bile gelememesinden yakınıyor Hani, ona yemek yapıp götürüyor hatta. Burada da hemşirelerin dedikoduları çok komikti, karısının yanında asılıyorlar çocuğa: "Gözündeki mor halkalara rağmen ne kadar muhteşem görünüyor" :) İşte bu bölümde de Hani yapacağını yapıp Seung Jo'nun üzerine düşüyor ve çocuğun bacağı çatlıyor. Kızın "Ölmee ne olur ölmee!" diye sedyenin yanında koşturuşu çok komikti. "Ayağı çatladığı için kimse ölmez" diye azarlandı sonra doktor tarafından :) İşte şanslı bacımız bir de kocasının özel hemşiresi oluyor ama fırsat bu fırsat diye onun odasından çıkmıyor, çocuk bile bayıyor artık :) Neyse bu bölüm de güzel bitti, burada iyice anladım Seung Jo adam olmuş :)



Hep gülsün ki O :)



Altıncı bölüm de favorilerimden. Korkun yayalar Hani ehliyet aldı diyorum sadece, hem de 8. denemesinde :) Ve ilk ehliyetli gününde Seung Jo'yu hastaneye bırakmak istiyor. Ama yukarıdaki resimdeki yüz ifadelerinden de belli olduğu gibi panik ve korku dolu bir yolculuk oluyor bu :) Çünkü Hani şeritten çıkıyor, direksiyonu hızlı kırıyor ve frene "çatt" diye basıyor. Üstüne üstük yolda eşarbı uçuyor ve bir ağaca takılıyor ve onu almaya çalışıyorlar :)



"Ya kemiklerim kırılırsa!" Komik kız :)

Bu bölümün de bitiş sahnesine bayıldım. Seung Jo: "Emniyet kemerini tak, anahtarı çevir" gibi direktifler veriyor Hani'ye ve araba birden geri geri gitmeye başlıyor, meğerse çekici gelmiş götürüyor bizimkileri :)



Son bölüm herhalde en güzel bölümdü. Bu bölümde Hani'nin doğumgünü yaklaşıyor ve Seung Jo'nun o gün nöbeti var. Tesadüfen doğum günü olayını duyan Seung Jo: "Doğum günün mü?" deyince annesi espriyi patlatıyor: "200 küsür IQ'n var hala karının en önemli gününü bile hatırlayamıyorsun!" :) Fakat bunun üstüne bizim oduncuk diyor ki: "Doğum gününün ne önemi var, her sene kutluyoruz zaten!" Kocanızın size böyle bir şey söylediğini düşünün, Hani de sabırlı kız ya :) Ama çocuk gerçekten kadın ruhundan anlamıyor, ona göre fazla çocukça tüm bu sürprizler, balonlar falan.. Fakat sonra Hani'nin boynu bükük küçük Emrah hallerine üzülüyor ve ona doğumgünü sürprizi hazırlamaya karar veriyor. Tabi önce O günkü nöbetini birine devretmesi lazım. Bunun için de bir çocuğun tüm ödevlerini bir gecede sabahlayıp bitiriyor kuzucuk. Oyyşş!!!



Ve kalpli balonlarla süslü arabasını gören Seung Jo'nun yüzündeki ifade çok komikti: "Resmen tüylerim ürperdi! Ah bu kızlar!" Her ne kadar hamile teyzemiz sürprizi bozsa da o ezilmiş pasta ve sağlam kalan tek gülle Hani en romantik doğum gününü yaşadı bence. Ama ona yetmez, kız sevgiye aç kardeşim. Seung Jo'nun söylediği doğum günü şarkısında "Saranghanın  Oh Hanii!" kısmını 5 kez tekrarlatmasından belli :)

Gördüğünüz gibi dizisini ne kadar beğenmediysem youtube bölümlerini o kadar çok sevdim bu dizinin. Çünkü başroldeki çocuğu ne kadar soğuk olsa da biraz olsun düşünceli, sevgi dolu biri yapmayı akıl etmişler sonunda. Ayrıca her bölümde farklı bir temanın olması da durağan olmasını önlemiş, ki dizisinde her bölüm aynı şeyler oluyordu. Her neyse ben bölümleri indirdim, dönüp dönüp izlerim bundan sonra. İzlemek isteyenler bölümleri şu linkten indirebilirler. Hepinize Kim Hyun Joong dolu günler diliyorum.. (Lucky Guy klibindeki gibi değil ama korkmayın^^)

***


Not: Resimler http://donnapie.wordpress.com bloğundan alınmıştır. 

16 yorum:

  1. Ben youtube bölümlerinin ilk 3 bölümünü izledim sonra bıraktım gitti niyeyse. Senin yazını okuyunca izlemiş kadar oldum. Son bölümü merak ettim ama izleyeyim en iyisi. Ellerine sağlık, izlemediğimiz bölümler için güzel bir özet olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. sanırım Kim Hyun Joong'u bayağı özlemişim ben, playful kiss'te öyle sıkılmıştım ki tüm ilişkimi kestim çocukcağızla daha sonra. bu kısa bölümler iyi geldi hiç de sıkılmadım. sen de kalanları izle bence şapşal kızla soğuk dahi ikili çok yakışıyorlar birbirlerine bu bölümlerde :)

    YanıtlaSil
  3. Dizide yaramaz öpücük ama nerede bu kissüler sorusunun cevaplarını barındıran bölümler (:
    Beğenemedim beğenmeyeceğim ben bu bebeyi :D

    Sana rağmen normal bir rol verilse de eline yüzüne bulaştıracak iddiasındayım hala :D

    YanıtlaSil
  4. ama öyle deme noonası belki de gelecek vaadediyordur ha :)

    playful kiss gerçekten çok feci bir diziydi bunu kabul ediyorum ama bu çocuk da bir türlü insani bir karakteri canlandıramadı ki, bir dizisinde otistik diğerinde odun dahi oldu.. bence her şeye rağmen romantik aşık rolünün altından kalkabilitesi var ama şüpheliyim yine de :)

    YanıtlaSil
  5. hahah ben bu hani'nin birkaç özelliğini kardeşime benzettiğim için izlettirmiştim ona diziyi.. hemde kendim 8 den 15'e atlayarak izlememe rağmen ..ama şimdi farkettimki ben de özlemişim bu çocuğu.. o odun ve de bof.taki hasta kedi hallerine rağmen cidden severim kendisini.. ve de daha mütebessim bi karakter verilse cidden bişeyler yapabileceğini ümit ediyorum :) ha ben yapamazsa da izlerim o ayrı..

    şimdi hazır ben khj'u özlemişken, sende böyle özendirmişken izlemesem olmaz :D
    o zaman, müsadenizle..^^

    YanıtlaSil
  6. ahaha hani tatlı kız ya, dizideki yüzsüz halleri beni deli etse de bu bölümlerde sevdim bu kızı, kocasına yaranmak için neler yaptı neler alem kız :)

    demek 8'den 15'e atlamıştın, ne kadar doğru bir karar. ben KHJ aşkına tamamını izledim maalesef :) yorumuna ayynen katılıyorum, bu kadar muhteşem bir gülüşe sahip insana ancak bu kadar gülmekten aciz roller verilebilir. yav bırakın bi gülsün şu çocuk dimi :) yine de haklısın ne çekerse kabulümüz yapacak bir şey yok :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de KHJ'yi çok öledim, o yüzden hemencecik bütün bölümleri izledim :D




























    Bir gün bunu dersem anlayın ki kıyamet kopmuş aha :p

    YanıtlaSil
  8. ahaha böyle bir yorum bekliyordum senden güzel oldu :) seni en büyük KHJ antifanı seçiyorum, bu dereceyi de kimseye kaptıracağın yok :)

    YanıtlaSil
  9. Ây bu dizi beni çatlatmıştı ortamdan :) Hani hala hayatımda gördüğüm en yüzsüz dizi karakterisin yavrum :)
    Youtube bölümlerini diziden daha çok sevmiştim ben.16 bölüm hiç denicek kadar az gördüğümüz Playful Kissleri youtube bölümlerine saklamışlar :)
    Tekrar yapmıcağım tek dizi budur herhalde.
    yüzsüz + kasıntı = Playful kiss :)

    YanıtlaSil
  10. masalııım, harikasın :D ben bu youtube bölümlerini 1-2 defa baştan sona izledim ama burda okurken bile yaa izlemişmiydim kaça kadar gelmiştim ki diye sayıklamaya başladım başta :) amaaaa masalım işi sağlama bağlamışsın, tek tek bölümlerin özetini geçmişsin :D :D sayende okurken aa bunu da izlemiştim evet o kısım çok şekerdi deyip durdum :D yazmasaydın özetleri mal mal bakar dururdum ekrana :D
    playful kiss'de Oh Ha Ni ve Seung Jo karakterleri çok uyuzdu ama oyunculara bayılmıştım :) BOF'tan sonra KHJ'nin oyunculuğu çok iyi gelmişti bana, rolü uyuzdu diye pek sevmedi galiba insanlar ama valla KHJ'nin suçu yok o gayet iyiydi ablası :D bir de ben bu çocuğun hep bu saçla kalmasını istiyorum :) çok yakışıklıydı bu hali di mi masalım :D koyduğun fotolara bakıp bakıp durdum, saçının rengi, kesimi, dalgası çok hoşş :D :D BOF'taki turuncu fison perde saçı korkunçtu :D

    YanıtlaSil
  11. aah ah sedacım playful kiss benim Kore dizileri tarihimde tüm rekorları alt üst edecek derecede kötü bir diziydi. uyarı yazısı bile yazdım izlemeyenler hiç izlemeye kalkmasınlar diye..

    çok haklısın ya youtube bölümlerinde güzel öpüşmeler vardı, öyle yaramaz değil gayet romantik öpüşmeler hem de.. ama dizisinde çocuğa mal odun bir rol vermiş o senarist Allah onu bildiği gibi yapsın :)

    ben youtube bölümlerini tekrar yapabilirim, çocuk çook tatlı yaa :)

    YanıtlaSil
  12. aah makinom ben dizisine öyle gıcık olmuştum ki bu güzel bölümleri izlememiştim ne hata etmişim meğersem, ay çocuk bir gülüyor ben pelte gibi oluyorum görmen lazım :)

    ehe ehe her bölümü özet yaptım sizler için.. ama çok sevdim ya, KHJ'u bir türlü şöyle iyi bir yapımda izleyemediğim için bu tatlı halleri ilaç gibi geldi.. ama çok haklısın dizisinde kız yüzsüzdü çocuk da odunun tekiydi. ben yazıda da söyledim bu çocuğun gerçekte de odun olduğunu düşünüyor herkes ama bir dizisinde otistik bi çocuğu diğerinde anormal dahiyi oynattılar, senaryo belli yani ne yapsın gülücükler mi saçsın? şöyle güzel bir romantik komedide oynasa da cevherlerini görsek :)

    ahahah turuncu fison perde mii?? senin bu benzetmelerin beni benden alıyor :) çooooooooook haklısın o nasıl saçtı ya rezil bişey! hele şimdi lucky guy klibinde bir hali var görsen felaket! playful kiss'in TV dizisindeki saçlarını da sevmedim ben, ama burada oyş oyş feci bi şey olmuş

    "bir de ben bu çocuğun hep bu saçla kalmasını istiyorum çok yakışıklıydı bu hali di mi masalım koyduğun fotolara bakıp bakıp durdum, saçının rengi, kesimi, dalgası çok hoşş">>> ahanda imzamı attım başka sözüm yok sayın hakim :)

    YanıtlaSil
  13. "bir dizisinde otistik bi çocuğu diğerinde anormal dahiyi oynattılar" puhahaaaaa :D yine de çocuk yıkılmadı hala ayakta :D ben de çok takdir ediyorum kendisini, bir ara görüşürseniz selamımı söyler fighting dersin emi :D :D

    YanıtlaSil
  14. diziyi sırf KHJ hatrına zar zor bitiren bitiren biri olarak bence de bu dizinin youtube versiyonu daha tatlıydı.:) hele dizinin bazı bölümlerde "aşkta gurur olmaz" lafını hayat felsefesi haline getiren hani'yi izlerken cinnet geçirmeme ramak kaldığı çok oldu ama kız sevdiğini kaptı:) ne diyelim helal olsun:))
    bu arada lucky guy klibini az önce izledim ve derin bir şok içerisindeyim:)) Allahım ne olmuş bu çocuğa!!:))

    YanıtlaSil
  15. evet ya ben de hani'ye ay ne yüzsüz kız derken kız fıstık gibi çocuğu kaptı, hem de youtube bölümlerinde çocuk da kızı baya seviyordu. gerçek hayatta da işe yarar mı böyle yapışkanlık acaba, uf ya yapamam ki ben de hiç :)

    bu çocuk PK'den sonra bi dikişi tutturamadı ya her klibinde ayrı feci. ama "lucky guy" top noktası oldu resmen, Allah'ın yarattığı güzelim tipini kaydırdı :) neyse düzelir elbet bi daha ki albüme ya da diziye bi imaj değişikliği yapar diyorum ben :)

    YanıtlaSil
  16. ya açılmıyor bölümler gerçekten izlemek istiyorum biri yardım edebilir mi sanırım kaldırılmış bölümler sadece 3. bölüm var çok mu geç kaldım ??

    YanıtlaSil