Sayfalar

11 Şubat 2012 Cumartesi

Haremimin Gözdeleri^^

An itibariyle tatlı cadı Oh Yoon Joo tarafından mimlenmiş bulunmaktayım :) Hem de bayıldığımız bir konuda! Konumuz haremimizdeki oppalar.. Haremimizin kapılarını sonuna kadar açıp halka arz edeceğiz yani, ama.. 10 kişi kontenjanı var maalesef :( Bu kural iyi olmuş aslında, yoksa bu yazı sabaha kadar bitmezdi aman aman :) Hazırsanız başlıyoruz!

1- Jang Geun Suk



Bence bu çocukta kesinlikle şeytan tüyü var, yoksa o şekilden şekile soktuğu saçlarıyla, insanı deli edecek kadar feminen kıyafetleriyle bu kadar hayran olunmak akıl kârı değil :) Ama gerçek bu napalım, bir dizide ya da filmde sadece yoldan geçmesi bile konusuna bakmadan o filmi izlemem için yeterli.. Öyle bir fıstık işte Jang Geun Suk :)

Kuzuyla ilk Do Re Mi Fa Sol La Si Do'da tanıştım ve pek de ilgimi çekmedi. Sonra Baby and Me'de "Hımm iyi çocukmuş!" dedim. Ama You are Beautiful'da kalbimi tamamen çalmayı başardı. Çünkü ne kadar yetenekli olduğunu da göstermiş oldu. "Bebek yüzlüyüm ama gıcık ukala birini de hakkıyla canlandırırım" dedi hepimize..

O zaman son olarak Fighting Asia Prince diyorum kendisine :)

2- Lee Min Hoo



Eminim her Kore severin ilk üçüne oynuyordur Lee Min Hoo, hatta çoğumuzu Kore sever yapan şahsiyettir kendisi.. Ama ne yapalım, insan hem yakışıklı, hem yetenekli, hem uzun, hem de kaslı olursa olacağı bu işte :)

Herkes gibi ben de Lee Min Ho ile Boys Over Flowers'ta tanıştım ve bayıldım bittim.. O kıvırcık salata halleriyle bile insanı mest etmeyi başardı kuzu. Sonra Personal Taste'de asıl afet olabilme potansiyelini ortaya koydu. O dizideki hallerini hala unutamıyorum :) Ve son olarak City Hunter'da da yeteneğini konuşturdu, saçları her ne kadar hallyu olduğu için beni dellendirse de ona her şey yakışır diyor ödülünü takdim ediyorum :)

3- Jung Yong Hwa



Bu çocuğu ne kadar sevdiğimi hikayemi okuyanlar bilir, onun olduğu kısımları yazarken ipin ucunu kaçırıp kendi hissetiklerimi falan yazmaya başlıyorum çünkü :) Yong Hwa benim için her zaman mükemmel erkek olarak kalacak sanırım :)

You are Beautiful'daki Kang Shin Woo karakterini herkes benim gibi çok sevmiştir eminim, sevilmemesi imkansız derecede nazik, iyi, yardımsever birini oynamıştı çünkü kendisi.. Orada tüm hayranlığı üzerine çekmeyi başardı.. Sonra Heartstrings'te o etkiyi bırakamadı maalesef, donuk, sıradan bir karakterdi Lee Shin. Yine de Shin Woo'nun ve güzel sesinin hatrına haremimin gözdesisin Yong Hwa-ssi :)







4- Lee Hong Gi



Sıra geldi benim kadife sesli kuzumaa.. Başım ağrıdığında ağrı kesicim olduğu için, üzgün olduğumda sesiyle huzur bulduğum için, şarkılarını söylemekle yetinmeyip yaşadığı, dinleyenlerine de yaşattığı için seviyorum onu.. Sesine ve şarkıcılığına aşığım aslında.. Yoksa oppa olmak için çok fazla bir özelliğe sahip değil kendisi. Uzun değil, kaslı değil, dans etmiyor, soyunmuyor vs.. Ama insanın onu sevmesi için bir kez canlı performansını dinlemesi yeterli. Anlatmakla olmaz dinleyin diyorum sadece..







5- Lee Dong Wook



Daha dün Scent of a Woman'ı izlediğim için pek de objektif şeyler yazamayacağım şu an sanırım :) Romantik, nazik, düşünceli oppa karakteri ancak bu kadar güzel yerine getirilebilir.. My Girl benim ilk romantik komedi dizimdi, orada kendisini ne kadar sevdiğimi söylememe gerek bile yok.. Ama SOAW'da ayrı bir havası vardı, başka yönlerden vurdu beni yani.. Ayrıca askerlik yaramış kuzuya, duş sahnesi mi böyle düşünmeme neden oldu bilmiyorum ama askerlik sonrası  daha bir hoş olmuş sanki :)

6- Bae Yong Joon



Ahh gece yarısı saati kurup yarı uykulu gözlerle izlediğim tek insandır kendisi. Winter Sonata'nın tatlı Min Hyung'u, o günlerde taktığım lakabıyla Koreli Kıvanç'ım benim :) Yerin ayrıdır, dolmaz da.. Ama neden dizi çekmiyorsun diye çemkirmek istiyorum sana!! Dream High'ın 4 bölümünde oynadın sonra yine ortadan kayboldun! Bence en acilinden uzuuun ve güzel bir diziyle dönüş yapman lazım.. İnsanlar ajusshi görsün yau :)

7- Kim Hyun Joong



Şu an çoğu kişi "Neden amaa?" der gözlerle bakıyor yazıya biliyorum ama ne yapayım elimde değil :( Çocuk gerçekten çook tatlı yaa, biraz çabalasa iyi bir oyuncu olma potansiyeli de var onda biliyorum. BOF'taki rolü zaten soğuk nevale anormal çocuk rolüydü, Playful Kiss'te de aynı saçma sapan bir karaktere büründü. Şöyle güzel bir romantik komedide durumu kurtaracağına inanıyorum ben.. Zaten pek bir sesi yok müzik piyasasında fazla dayanamaz. Umarım güzel bir diziyle sahalara döner de kaybettiği karizmasını kurtarır. Bu boya, posa, kasa yazık ama değil mi :)

8- Lee Seung Gi



Çoğu kişi My Girlfriend is a Gumiho'da da sevmiştir kendisini ama benim için her zaman şımarık Hwan olarak kalacak bu kuzu. Oradaki karakterini o kadar sevmiştim ki hala adı geçtiğinde hemen oradaki halleri geliyor aklıma. Bir insanın yavaş yavaş nasıl dönüşebileceğini gösteren en güzel örneklerden biriydi kendisi.. O soğuk nevale kız için yaptıkları, gözyaşları falan ayy..

Bir de yanaklı bu çocuk yaa :) Daha ilk gördüğümde "Ayy tombiş yanaklı buu!!" demiştim, hala geyiği dönüyor onu her gördüğümüzde :) Tatlı, şirin oppa kategorisinde ilk sıralarda Lee Seung Gi :)

9- Kwon Sang Woo



Ahh ah evli mutlu çocuklu olsa da oppa kategorisinden asla çıkamayan güzel insan Kwon Sang Woo.. Gamzeleri yeter dedirtiyor insana her gördüğünde.. Hem yakışıklı hem yetenekli üstüne üstük.. Dizileri kadar filmleri de çok başarılı.. Üstelik de başkaları gibi tembellik yapmıyor, tüm dizilerini izleyemedim ben mesela, iyi çalışmış valla :) Onca filmini dizisini izledim ama benim o  için hala Stairway To Heaven'ın Song Joo oppası.. Hep de öyle kalacak sanırım :)

10- So Ji Sub



Ahh Misa'mın Moo Hyuk ajusshisi, karakteriyle beni günlerce ağlatmayı başaran, oyunculuk konusunda sınır tanımayan, öyle ki karakterini oynamayan yaşayan ajusshim So Ji Sub.. Şu yazımda So Ji'nin üzerimdeki etkilerinden bahsetmiştim zaten başka bir şey söylememe yok bence.. Yalnızz.. Hep üzülen, acı çeken, fedakar ajusshi olması beni biraz isyan ettirdi. Yazık değil mi kuzuya yaa, bir kere de kötü adam olsun mesela, kendini beğenmiş topstar olsun! Iyy kendi söylediğime kendim inanamadım olmaz yaa ben onu böyle seviyorum, nasıl Takeshi hep romantik olmalı o da öyle işte.. Ji Sub-ssi aynen yola devam, fighting!!

Sıra geldi mimin paslanmasına..  The mim goes tooo Secret and Sevgili Günlük şak şak şak!!! Kolay gelsin bacılar, harem kuran elleriniz dert görmesin :)

 

 

54 yorum:

  1. Amaaaan, yine harika bir liste! :D İşte benim zevkli arkadaşımın haremi de böyle olur ;) Yalnız Hongki'yi ilk değil 4. sırada görünce şaşırdım valla, masalcım, hayırdır, gözden mi düştü hongki? geun suk'a senin de böyle yoğun duygular beslediğini (!) ise bilmiyordum; ohyoonjoo ve minee asia prince'i nüfuslarına geçirirken neden ses çıkarmadın o zaman?

    Bae Yong Joon sevgini anlayabiliyorum, sonuçta ilk göz ağrın... Ama bu amca bana bizim Kuşum Aydın'ları falan hatırlatıyo yaa, kızma bana ama böyle efemine bir havası olan 40küsür yaşında adamlar tuhafıma gidiyor :) Gençlere yakışıyo böyle şeyler :)

    Kim Hyun Joong'unsa yüz güzelliği harikadır, ama ah o oyunculuk yeteneksizliği yok mu... Neyse olsun, gene de listende yer bulduğu için şanslı kerata ;)

    Kwon Sang Woo da bir başkadır cidden... Diğerleri benimle ortak olduğu için yorumlamaya hacet bile yok ;) Ellerine sağlık canım, çok güzel bir harem (!) olmuş! Sana hareminle birlikte, bekarlığın tadını sonuna kadar çıkaracağın mutlu günler dilerim :D :D

    YanıtlaSil
  2. Nedense bu listeye Hong Ki bir numaradan giriş yapar sanıyordum ben, tepede JGS olmasına şaşırdım :P

    Kim Hyun Joong'a sahiden şaşırdım :D Sadece gülümsediği zaman harika bir görüntsü var, onun dışında bir numarası yok adamın :P Hareminin en rahat üyesi bence, kolay kolay kimse sulanmaz :D

    Ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. Min Ho,o kadar çok seveni var ki ben sevmeyeyim diye uğraşıyorum ama olmuyor.Şiti hantaa bi kere o yaa :D :D
    Kadife ses deyince benimde aklıma ilk gelen şahsiyet Hong Ki :) Hem yaramaz çocuksu hem duygusal,karizmatik olabilen biri.Kısaca seviliyor kerata :d
    Ellerine sağlık^^

    YanıtlaSil
  4. valla zevklerimiz benzermiş ne güzel :) yaa hong gi kuzum hiç gözden düşer mi? böyle bi şey çöllttte ande imkansız :) onun alanı farklı ya nereye koyacağımı bilemedim aslında, bu listede bile olmayabilirdi yani o derece.. ona olan sevgim diğerlerinden çok farklı.. ama abilerinin hakkını da yiyememedim napim ay çok zor bi seçimm :) JGS bitanesi yaa, onun çok talibi var diye ses çıkarmıyorum ben ama baştacım yani :)

    yaa öyle deme bae kuzumaa :) trend öyle napsın o da reklam filmlerinde öyle şeyler istiyorlar demek ki falan filan işte.. insan ilk oppasına kıyamıyo kardeşim ne yapsa kabulüm :)

    kim hyun joong'a da bi şans daha veriyorum, son bir dizide filmde de yeteneksizliğini görürsem silicem keratayı yapıcak bişe kalmıcak yani :)

    kwon'cum ahh ah sorma kardeşim evlendiğinden beri bi tuhafım zaten.. orhan gencebay falan boşuna evlenmemiş hayran kitlesi derin yara alıyor mürüvvetsel olaylardan :)

    ahh kuzucum yaa sen de çıkarıcaksın haremimizin tadını bunlar hep kamu malıı :) gerekirse bizim bloglara gel buralarda hasret gider kardeşim :)

    YanıtlaSil
  5. tecrübeli abilerinin yanında onu alt sıralara koydum birazcık :) ama her daim gözdemdir, hele şarkı söylerken uff dugun dugun :)

    evet yaa dedim ya ben de KHJ'u görenler bile şaşıracaklar ama dayanamadım ben de.. bu güzellikle heba olmasın çocuk milli servetleri ziyan olmasın adamların diye uğraşıyorum ben de :) bence güzel bi diziyle bu olumsuz imajını kuratıcak inanıyorum :)

    çok teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  6. min ho sevmeyen bi Kore sever ben daha görmedim yaa sen de uğraşma boşuna napalım bu bi kural oldu artık :) büyük üstat JGS ne demiş: herkes bi gün benim fanım olacak.. min ho için de geçerli bu demek ki :)

    honggi candır yaa karakteri sevimliliği bir yana sahnedeyken ondan yakışıklısı ondan güzeli yok benim için.. ömrünün sonuna kadar şarkı söylemesini diliyorum :)

    çook teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Anam Sürmelim Hong Ki beyleri tepetaklat 4. sıralara mı atarmış :D Yirim ben hepsini :D Hareme oturttum ama çok güzel nedenleri var bahaneni ben yemedim arkadaş :D Adamlar güzel de geç işte ^^ Maşallah maşallah hepsine de Bez Cadılarından birer Nazar Boncuğu takıyorum efendim. LDW sevmeyen bir ben varım galiba :D Sevmekten kastım haremin önünden bile geçemedi misal çocuk henüz :D

    YanıtlaSil
  8. Winter sonata benim için de ayrıdır ilk izlediğim dizilerden sabah kadar izleyip sonrasında çayımı demleyip tüm gün ağlamıştım:((

    YanıtlaSil
  9. Aman tanrımmmm sen benim yüreğime mi indireceksin :D
    Ne güzel listeleri temiz temiz sakin sakin geziyordum ben, hepsini huzurla okuyordum ah ne güzel harem yapmışlar maşallah maşallah diyorumdum
    Lee Seung Gi orada ne geziyor cık cık senden hiç beklemezdim bunu, hiç de çaktırmıyor bak ahahah
    Şaka bir yana yine güzel listelerden 8 numara hariç :D
    Bir de ben ve hatta Kimbap ile de konuştuk o da Bae Yong Joon ile Kim Hyun Joon'u benzetiyoruz:) Hem davranışlar hem tip olarak yani ikisini de beğenmen gayet normal:)

    YanıtlaSil
  10. Vayyyy :D bu gece listeleri incelemeye aldımda, ortak düşüncem blogerlar yakışıklıdan anlıyor. :)

    Sıralamaya şaşırdım 1.Hongki yi bekliyodum. Sonrada anladığım, istediğin sorudan başlayarak mim e cevap verdiğin. :D Zira JGS'yi birinci yapman beni epeyce şaşırtırdı.

    Bu mim blogerları birbirine düşürücek potansiyele sahip yanlız. :D Herkesin hareminde birilerinin gözdesi. Senin haremide sevdim ziyaret kabul ediyormusunuz? :D

    YanıtlaSil
  11. JGS 1. sırada mı nassı yaaa?
    Hong Ki 1 olmalıydı , Jung Yong Hwa 'da 2? valla çok pis ters köşe oldum :D JGS'de cidden şeytan tüyü :D :D
    winter sonata benim de ilk göz ağrım, kar dedin mi ost dedin mi aklıma hemen winter sonata gelir :D ama bülent ersoyu gençlik çakması o amca yahu? :D neyse yine de bakımlı bir ajussi oturması kalkması yerinde hem :D lafım yok oyüzden, zaten beğendikten sonra ben 100 kere 1000 kere severim her kim olursa :D
    JiSubcuğumuzunda en güzel fotolarından birini koymuşsun, kilosu cüssesi yerindeydi sony reklamını çektiği yıl ah keşke tekrar kilo alsa :D
    ellerine kollarına pardon gözüne sağlık :D sayende bizimde gözümüz gönlümüz açıldı :D

    YanıtlaSil
  12. Harem gezmesine çıktım, uğramadan edemedim. İyiki de uğramışım kuzum kupayı kaldırmış tebrikleri kabul ediyor. Çemkirme maksatlı yanaşmadığımı bildirip, gözümü gönlümü hoş eden haremin için eline sağlık diyorum :) Bazı detaylara girmek gibi bir planım var. İşte geliyor;
    Le Min Ho: ilk üçüme oynamadı özellikle BOF u gördükten sonra. Ama Çitihantır halini her türlü...:P düz saç candır can :)
    Lee Hong Gi: koyurenk olan ya da sarı saçlı olmayan halleri çekici kesinlikle. sesi de tabi... (cılız seven biri olarak bu tutumumu yanlış anlamamanı umuyorum)
    Kim Hyun Joong için ise birkaç lafım var :) neden bu kadar sevmeyeni var tam çözmüş değilim. Sonuçta her beğenilen yeteneğinin zirvesinde değil, bu cıbırın suçu neydi ki? Bazı görsellerde gideri var kesinlikle. Ama oyunculuğu içim, hmmm... bir iki şans daha verilsin oda denesin, olmadı töbe etsin vs. Kabul ediyorum biraz odun. Ama biz Türk hatunları olarak oduna alışık değil miyiz?
    Jang Geun Suk; herkeslere boncuk dağıtan kuzum. BİRGÜN ANTİFANLARI DA ONA AŞIK OLACAK, FANI OLACAK vs. vs. (ahaha :D seviyorum şımarığın her halini). Hadi çok oyalanma haremlerde eve gel, yemek yedim kahvemi hazırla!

    YanıtlaSil
  13. harem ağası olmaya razıyım nolur beni de bu hareme al (= süper bir harem insan bu kadar harika çekik gözün arasında yaşlanmaz yemin ediyorum...blogunu yeni gördüm ve çok begendim artık sıkı takipçinim (=

    YanıtlaSil
  14. O_o Başlık aynı olmuş yaa yazımı yayınladıktan sonra farkettim kusura bakma, bende güzel bir başlık buldum sonunda diye seviniyodum:)
    Çingum Jang Geun Suk birinci sırada olması, Hatta So Ji Sub ve Kwon Sang Woo son sıralarda olmalarını geçtim Lee Hong Gi 4. sırada mı? Bak işte buna çok şaşardım:D Şaka bi yana listen cidden güzel olmuş, insanın gözü gönlü açılıyor valla:))

    YanıtlaSil
  15. yaa yuncusshhiii çaktırma işte napim oppaların cazibesine daha fazla dayanamadım kuzumu 4. sıraya koyuverdim :( hepsine nazar değmesin dimi ya tütütü maşallah :)
    LDW sevmiyor musun? nasıl??? hemmen scent of a woman izle derim adam insanı kendine aşık ediyor yaa.. şu an acaip etkisindeyim ben de neredeyse 1'e koyacaktım ama sürmelime kıyamadım :)

    YanıtlaSil
  16. ahh ah ben de en az 1 ay falan etkisinde kalmıştım dizinin hele joon sang kuzumuz kör olduğunda ay ne ağlamıştık var yaa :) sabahın köründe kalkmak zorunda olsam da saat kurup izlediğim tek dizidir wimter sonara.. onun gibisi de olmıcak herhalde.. bi de sizin gibi WSseverlerin olması çok güzel yaa bizi biz anlıyoruz dimi :)

    YanıtlaSil
  17. ee şeyy ıııı astrea miane dayanamadım koydum haremime kuzuyu yaa :) zaten hong gi bebem hariç hepsi siz blogdaşlarımın da gözdesi tabiki biliyorum :)

    ahaha demek sakin sakin geziyordun haa bi tek ben mi koymuşum tombiş yanaklı kuzuyu şimdi :) ama shining inheritance'da çok sevmiştim onu yaa hala unutmuyorum o karakteri.. ama tüm hakları senindir haşa kat'a hak iddia etmiyorum :)

    yaa demek siz de benzettiniz bae yong joon ve kim hyun joong'u :) sırf BYJ sevgim yüzünden bayılmıştım sarışın KHJ'a hala da bana onu hatırlatıyor o yüzden vazgeçemiyorum napim :) "yaa neden onu da listene koydun" demeyen biri çıktı bu arada oleyyy :)

    YanıtlaSil
  18. ne demek efendim her daim haremimin kapıları açıktır hong gi bebem hariç hepsi bebeklerimizdir canlarımızdır :)

    yaa herkes hong gi'yi ilk sırada bekliyordu ama o yakışıklı kaslı hyunglarının yanında koyamadım 1e yavrumu napim :) ama yine de haremimin gözdesidir, hasekimdir orası ayrı :)

    ayy sorma yaa bu listeler bizi kapıştıracak gibi görünüyor.. ben daha gezmedim blogları bakalım sizler ne yaptınız :)

    YanıtlaSil
  19. bülent ersoy muuuu!!! makino naptın yaa :) he toparlamışsın ama aferin bakımlı çocuk napsın Korede metroseksüel erkek seviyorlar byj'nin suçu ne :)

    yaa yakışıklı kaslı oppaların yanında honggi biraz alt sıralara düştü ama her zaman hasekim yani her türlü hakları bana aittir :) JGS denen insanda da gerçekten şeytan tüyü var yaa insana kendisini nasıl sevdiriyor, 1e kimi koysam diye çok düşündüm ama en uygunu bu dedim kendi kendime :) lee min ho da listelerin olmazsa olmazı zaten, onu ilk sıralara koymazsam gece uyuyamazdım valla kendimi düşündüm bacım :)

    ji sub'un resmi de çok güzel yaa ne güzel kilosu falan çok yerindeymiş bu resmini çok sevdim ben de.. ama sony reklamı olduğunu bilmiyordum hemen izliyorummm :)

    ne demek sizin haremlerinii de ziyaret edeceğim beni bekleyin :)

    YanıtlaSil
  20. çok teşekkürler, 1. kim olmalı diye çok düşündüm ama JGS da çok tatlı yaa kıyamadım verdim eline kupayı.. çocukta öyle bi şeytan tüyü var ki insanın onu sevmemesi imkansız sanırım.. hele o sırt dekolteli resimlerini falan gördükten sonra oyy oyy. neyse konuyu değiştirelim Jang candır :)

    lee min ho her listede vardır eminim hatta kesinlikle ilk 3tedir, çünkü adam hem uzun hem yakışıklı hem kaslı hem de yetenekli vuhhuuuu :) vee kesinlikle düz saçlı bi harika özellikle de personal tastede olaydı çocuk :)

    hong ginin sarışın hallerini de seviyorum ben ama sadece you are beautiful'un ilk bir iki bölümündeki halini, ya da raining klibindeki o küllü sarı saçları çook güzel.. koyu renk tabiiki ayrı yakışıyor girls dont know'da hele yirim yirim :) bi de eskiden çok cılızdı kuzum şimdi acaip spor yapıyor yakında adonislerle dönerse şaşmayacağım :)

    ohh bee KHJ için olumlu yorum yapan biri daha çıktı ağlayabilirim :) yaa insan birini sadece yetenekli olduğu için sevmez ki çocuk gerçekten çok tatlı.. lucky guy klibindeki halini tenzih ediyorum tabii, bu çocuklar kendilerini rezil etmede bir numaralar :) yine söylüyorum, romantik tatlı çocuk rolüyle kalbimizi kazanacak KHJ bekleyelim görelim :) hem biz odunlara fazlasıyla alışığız zaten haklısın :)

    Jang'ı azat ettim biraz önce yoldadır hazırlan kapıyı çalar birazdan :)

    YanıtlaSil
  21. ne demek ne demek :) haremimin kapısı herkese açık güzellikler paylaşıldıkça çoğalır zaten bakalım sevaplarımızı arttıralım :) bloğu beğenmene çok sevindim her zaman yorumlarını beklerim görüşürüz^^

    YanıtlaSil
  22. hiç önemli değil yaa ne olacak haremimizin gözdeleri işte kuzular, onlara da bu başlık yakışır değil mi :)

    hong gi bebeğimin 4. sırada olması herkesi şaşırttı ama abilerine öncelik verdi bu kez kerata dinlenmeye aldım onu :) JGS ezeli gözdemdir yeri dolmaz, seviyorum şımarığı :)

    çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  23. "so ji sub sony alpha prag " yaz çıkar youtube da ama benim favorim küba'da olan reklam :D :D

    YanıtlaSil
  24. kwang san woo ne kadar tatlı bir insan haremde olmayı kesinlikle hakkediyor hazır haermine almışken bendede bahset azıcık :D muhteşem süleymanın haremi bu harem yanında hiç birşey maşALLAH diyoruz :D

    YanıtlaSil
  25. öncelikle merhaba:)
    listeki isimlerin çoğu benimde sevdiğim isimler..
    okuduklarımdan aklımda kalanları yazıcam,cepten girdiğim için tekrar dönme şansım yok.
    JGS...böylesi bir insana kim karşı koyabilir ki.. ben liste yapsam üst sıraları zorlardı,

    lee minhoyu daha az sevenlerdenim sanırım,ancak 6dan sonraya girebilir benim için..
    khj ve young hwaya biraz mesafeliyim.özellikle hwayı herkes çok sevdiği için kendimi garip hissediyorum.ama müziğine hastayim söylemeden geçemeyeceğim.

    sojisub misa ile kimleri ağlatmadı ki. misanın son bölümünde gözlerim ağrımıştı ağlamaktan..bir insana hüzün ancak bu kadar yakışır..onun kadar güzel bakan adam az bulunur.

    sonunda yazmayı bitirebildim..niye pc başına geçince yazmadım diye kendime kızdım ama yarımda bırakamadım..

    şimdi aklıma geldi hongkiyi unutmuşum..o da ayila bayila dinlediklerimden biri..

    YanıtlaSil
  26. Baştan sona kadar tebessüm ederek okudum, ama Hong Ki hakkında dediklerinde kaldım. 'Başım ağrıdığında ağrı kesicim olduğu için, üzgün olduğumda sesiyle huzur bulduğum için, şarkılarını söylemekle yetinmeyip yaşadığı, dinleyenlerine de yaşattığı için seviyorum onu.. ' Bu kadar güzel anlatılamazdı. Ben Hong Ki'yi hareme almamış, bizzat Gül ağaya teslim etmiştim. Bu çocuk yenmez de ne yapılır? :D Ağrı kesici, ruhumuzun bir numaralı temel besin kaynağı. :D Haremin renkli kişilikleri barındırığı için her kesime hitap ediyor, çok beğendim. Ayrıca, Sub bence de kendini beğenmiş popstar olmasın, sadece daha az acı çekeceği rollerde oynayabilir. :D
    Ellerine sağlık canım, keyifle okudum.^^

    YanıtlaSil
  27. %40 diyorum :) Hatta oyuncuları da sayayım Jang Geun Suk, Lee Seung Gi, Kwon Sang Woo, So Ji Sub

    YanıtlaSil
  28. ahh gamzeli kuzu ne tatlıdır bilirim :) haremimin honggi hariç üyeleri hepinize açıktır, bu güzellikleri kendime paylaşacak değilim tabii ki :) senden de özellikle bahsedeceğim :)

    YanıtlaSil
  29. selamm:)

    JGS'ın sırrı nedir ben de tam anlamadım ama ne yaparsa yapsın seviyorum kuzuyu, hepimize sevdirmiş kendisini ne güzel :) lee min ho'yu az seven tek insansın sanırım waooo :) onun ismini gören herkes ben de ben deee diye başlıyor yoruma :) khj'a da son bi şans verdim bakalım son projesini bekliyorum beni şaşırtacak gibi bi his var içimde :) yong hwa'yı ben you are beautiful'daki shin woo karakteriyle çok sevdim, şarkıları da çok güzel haklısın :) soji herkes için misa demek anladım bunu iyice, adam nasıl bi diziyle çıkmış karşımıza mahvetti bizi yaa :) honggi ahh kadife seslim dinleyelim dinletelim diyorum sadece.. ellerine sağlık canım^^

    YanıtlaSil
  30. senin de koyu bir honggi sever olduğunu biliyorum zaten.. onu anlayabilen çok fazla insan yok diye düşünüyorum benaslında, onun şarkı söylerken nasıl bambaşka bir insana dönüşebildiğini sadece sevenleri görebiliyor, diğerleri için sıradan bir şarkıcı belki de ama gerçekte kesinlikle öyle değil.. ben başım ağrıdığında ilaç içmeden önce gerçekten honggi'nin yavaş şarkılarından dinleyip kendime gelmeye çalışıyorum.. beni sen anlarsın şimdi :)

    soji için popstar olsun yazar yazmaz ben de yazdığıma kendim inanamadım, olmaz yaa onu ben de öyle kabul edemem haklısın, en azından mağdur olmasın o da yeter :)

    çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  31. uu lee min ho, lee dong wook yok demek ki listende şaşırdım.. yine de %40 iyi bir rakam gözdelerimi beğenmene sevindim :)

    YanıtlaSil
  32. İkisinin de film veya dizisini izlemediğim için yorum yapamadım :)

    YanıtlaSil
  33. bende uzakdoğu hayranıyım :)
    TRT deki kore dizilerine bayılıyorum, birde en büyük hayalim uzakdoğu gezisi geniş kapsamlı ama :))
    Senin haremde pek afilliymiş :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  34. selamm! hoşgeldin bloğuma :)
    ahh o Uzakdoğu turu hangimizin hayali değil ki.. bir gün hepimizin bu hayalini gerçekleştirmesini diliyorum.. haremimi beğenmene sevindim, tek tek özenle seçildi gözdelerim :)

    YanıtlaSil
  35. lee min ho için boys over flowers ya da city hunter, lee dong wook için de scent of a woman izlemeni tavsiye ederim, iyi oyuncu ikisi de maşallah :)

    YanıtlaSil
  36. ya harem cok guzel amma ilk 3de nede kim hyong jongu gormuyosunuz anlamadim o her haliiyle guzel bence 2numara o.bana kore dizilerini sevdiren o.o benim ilk goz agrim

    YanıtlaSil
  37. çok teşekkürler.. khj'u da seviyorum ama ilk 3'tekiler vazgeçilmelerim.. ha bir de honggi var o özel kontenjanda durumu farklı :) khj da gözdelerimden ama :)

    YanıtlaSil
  38. Boys Over Flowers bana ters gibi ama City Hunter'ı belki izlerim :) Aksiyonu severim. Birde güzel bir OST'si var dizinin. Scent Of a Woman'ı da belki izlerim belli olmaz :)

    YanıtlaSil
  39. ooo haremin süper valla :D 2-7-8 ve 10 numara listede görmek hem sevindirici hem üzücü :) :) Ben hep Bae Yong Joon ( Dream High ) taki hali sanki Kim Hyun Joong büyüklük daha olgunlaşmış hali gibi geliyor :D :D

    YanıtlaSil
  40. çok teşekkürler :) kim hyun joong sever bir bloggerla karşılaştığım için ayrıca mutlu oldum, kendimi çok yalnız hissediyordum :) BYJ ile KHJ zaten çok benziyorlar, senin dediğin gibi dream high'da bu benzerlik tavan yapmıştı.. ikisi de çok güzel gülüyor kuzular :)

    YanıtlaSil
  41. teşekkür ederim masal evi birinci sırada aşkım,göz bebeğim herşeyim jks'yi görmek beni ne kadar mutlu etti anlattamam.Onun hakkında yaptığın yorumlara kesinlikle katılıyorum.jks'de kesinlikle bir şeytan tüyü var.Ne yapsa ne etse beni soğutmuyor.Her halde gülüşüne sesine ve oyunculuğuna hasta oluşum bir etken.lee hong gi hakkında söylediklerinde harika onu çoooook seviyorum.jks 'den sonra beni sesiyle etkileyen ikinci önemli şahsiyet ve on numara so ji sub o çok meşur dizisi l sorry l love you izlediğimden beri etkisinden kurtaramayan annemin bile ne kadar yakışıklıymış bayıldım dediği adam.bana iyiler hep acı mı çekmek zorunda dedittirip duygulalandıran muhteşem insan.kim hyung joong o kadar iyi görüntüsünü nasıl heba ediyor anlamıyorum.hala sesinden bir duygu;oyunculuğundan bir renk alamadım.herkesin çok sevmesine rağmen.Yani her yorumun harika masal evi.tekrar teşekkürler:)))))))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  42. ben teşekkür ederim canım, zevklerimiz benzermiş demek ki :) Jks bi tane yaa, sesi çok güzel bi kere dediğin gibi, oyunculuğu tatlılığı apayrı.. ah bir de o feminen kıyafetleri falan giymese ballı lokma tatlısı olacak ama napalım kabul ediyoruz her haliyle :) hong gi'yi herkes dinlemeli dinletmeli bu da bizim sloganımız olsun :) ahh misa'nın etkisinde kalmayan kimse yok herhalde, ben de haftalarca kendime gelememiştim izledikten sonra.. annen de çok zevkliymiş bu arada :) khj ile ilgili yorumlarına tamamen katılıyorum sesi de oyunvuluğu da hiç iyi değil ama o gülüşü yok mu:/ bence bu potansiyelini heba etmeyecek bizi şaşırtacak bekleyelim görelim :)

    ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  43. kusura bakma masal evi seni mesajlarmla sıkıyorum;ama ya ben görmedim ya da sen hala yorumlama fırsatı yakalayamadın you're my pet'i.Çünkü senin filmler ve diziler hakkında yaptığın yorumları çok beğeniyorum ondan dolayı soruyorum da.

    YanıtlaSil
  44. rica ederim canım ne sıkması :) daha yeni izledim filmi ama yazma fırsatım olmadı, en yakın zamanda yazacağım.. çok teşekkürler yaa okurken eğleniyorsan ne mutlu bana^^

    YanıtlaSil
  45. bir shey rica edicem sizden lutfen yardimci olunuz bana kore filimlerini turkce altyazi ile izleye bileceyim bir site derseniz sevinirim buldugum hic bir yerde acilmiyor :)

    YanıtlaSil
  46. selam morqana :)
    ben Kore dizilerini bu adresten indiriyorum:

    http://yeppudaa.com/forumdisplay.php?f=119

    Kore filmlerini de bu linkten indiriyorum:

    http://yeppudaa.com/forumdisplay.php?f=93

    iyi seyirler :)

    YanıtlaSil
  47. cok tessekurler.uye oldum amma nasil indirceyimi anlamadim ya senin de kafani sisirdim amma bi nasil yapacagimida soylersen sevinirim :)

    YanıtlaSil
  48. yok yaa rica ederim anlatmaya çalışayım.. filmlerin olduğu listedeki indirme linklerinden birine tıkladın diyelim örneğin şuna:

    https://rapidshare.com/files/1964750817/Always.2011.720p.HDRip.x264.AC3-ENT-muxed.mp4

    burada yeşil olan "download" kısmınıa tıklatıp dosyayı bilgisayarına kaydedeceksin ve dosya inecek.

    diğer linklerden örneğin fileserve'den indireceksen şu linke tıkladın diyelim:

    www.fileserve.com/file/8UFsgCK/You.Are.My.Pet.2011.720p.HDR.WMV3.WMA-Mbaro-muxed.mp4

    en alttaki slower download'a tıklayacaksın. kutu içinde çıkan kelimeleri yazıp tamam deyince 30 saniye falan bekleyip download'a tıklayacaksın..

    hotfile linkleri de aynı slow download deyip kelimeleri yazdıktan sonra indirebilirsin dosyayı.. yardıma ihtiyacın olursa yazarsın yine kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  49. ya bitanesin sen nasil tesekkur etsem bilemedim.coooooooooook amma cok sagol.opuyorum canim benim

    YanıtlaSil
  50. rica ederim canım, iyi eğlenceler^^

    YanıtlaSil
  51. ya yorumlari basdan sona kimi okudum ya benim oppami neden sevmiyorsunuz ya kim hyun jongum cok tatli oyunculunada geldikde cocuk napsin ya ona verilen rol o cokda guzel oynuyo seside qayet guzel.ya bir numaradan qayet memnunum ona bisey diyemem o benim canim.amma KHJ da en azindan 2numara gormek isderim.hadi quzum iyi calis her kese gosder kendini

    YanıtlaSil
  52. maalesef, bof'taki ve playful kiss'teki soğuk çocuk rolleri yüzünden çoğu kişi KHJ'dan nefret ediyor :( ama ben hala umutluyum, iyi bir rol gelirse bu imajını düzeltecek. gülüşü yeter bir kere :) azıcık daha sempatik rollerle karşımıza çıksaydı ilk 3'e kesin girecekti ama ben yeni bir dizi çekmesini bekliyorum merakla, o zaman sıralama acayip değişebilir :)

    YanıtlaSil
  53. http://www.youtube.com/watch?v=A8occOxx-cY.klibi

    YanıtlaSil
  54. ya yureyim dolu en zor rol souk birini oynamakdir romantik vicik vicik birini oynamak kolay onun rolleri BOF dada Pf de souk ve zor roldu altindanda kalkdi.bilmem izledinmi bu klibi 3 partdan ibaret cok guzel qaribimin uzu ordada gulmuyor.eminim 0ci yeri Le min hodan alacakdir o cocuga hic qanim kaynamadi rolleri guzel amma ozunu hic sevemedim hep dizideki karakteri sevdim kendisini asla

    YanıtlaSil